שלום, אני בעל משפחה ועובד במשכורת מספקת, אך מעוניין בלשנות כיוון, לכן ברצוני ללמוד בתוכנית שתאפשר לי להמשיך בחיי, גר בשפלה והתוכנית היחידה שמצאתי היא בבית חולים מאיר, לימודים של ארבעה ימים בשבוע עד 15:00, שנתיים וחצי לאח מוסמך. ברצוני ישר לאחר מכן להמשיך השלמה לתואר ראשון. ראיתי באחד הפורומים שאין יותר השלמה לתואר, אך ראיתי פרסומים של מכללה האקדמאית ושל מבח"ר שיש להם תוכניות כאלו, אז האם יש או אין, או שמתכוונים לבטל אותן? האם יש בתי ספר נוספים במרכז או דרומה שיש שם תוכניות שמאפשרות עבודה בערב, לתואר ראשון או לתואר אח מוסמך, שתוכנית הלימודים בהם היא עד הצהריים? תודה.
נ
נועה סטרוז
השלמה לתואר בסיעוד
שלום סטס,
השלמה לתואר בסיעוד מיועדת לאחים/אחיות בפועל ומי שלא בעל תעודת אח או אחות מוסמך או מוסמכת לא יוכל להתקבל לתוכנית ההשלמה ויצטרך ללמוד לתואר מלא בסיעוד. האם אתה כבר אח מוסמך? אם כן תוכל לפנות למוסדות הלימוד השונים: אוניברסיטת תל אביב, מכללת מבח"ר, אוניברסיטת חיפה והאוניברסיטה העברית בכדי לקבל פרטים נוספים על המסלולים המאפשרים עבודה תוך כדי הלימודים. אם אין בידך תעודת אח מוסמך למיטב הבנתי אין דרך להתקבל למסלול.
לשאלות נוספות תוכל לפנות לצוות היועצים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך או לכתוב לי כהמשך להודעות אלו.
המשך דיון
אני עוד לא אח מוסמך, ברצוני ללכת ללמוד לאח מוסמך ורק לאחר מכן להשלים לתואר בסיעוד, אך הבנתי שסוגרים את מסלולי ההרשמה, ברצוני לברר אם זה נכון ואם מתוכננת בעתיד חלופה כלשהי.
נ
נועה סטרוז
לימודי סיעוד
שלום סטס,
ישנה הצעה לבטל את המסלול אך כרגע אין תוכניות בפועל שמצביעות על סגירתו בקרוב. כרגע למיטב ידיעתי למסלולים שיפתחו בשנה הקרובה ובשנה הבאה לא צריכה להיות בעיה להשלים את המסלול במלואו לאחר מועדים אלו יש להתעדכן מחדש.