אני עם תואר בחינוך רציתי לברר על הסבה לסיעוד בבית ספר לסיעוד ברמב״ם
נ
נועה סטרוז
הסבת אקדמאים לסיעוד
שלום רב,
במספר מוסדות לימוד בארץ ניתן לעבור הסבת אקדמאים לסיעוד, ביניהם רמב"ם. מסלול הסבת אקדמאים לסיעוד נמשך בדרך כלל כשנתיים, ועם סיום הלימודים מקבלים הבוגרים תעודת אחות מוסמכת או אח מוסמך RN. ממליצה לך לפנות ישירות למוסד הלימודים עצמו היות ותנאי הקבלה והעלויות משתנות מעט בין מוסד לימודים אחד לשני.
צירפתי עבורך מאמר המסביר על מסלול הסבת אקדמאים לסיעוד, מוסדות לימוד אפשריים ועוד.
סיעוד
היי האם אפשר בבקשה מספר טלפון ללימודי סיעוד רמב"ם? אני מנסה להשיג ולא הצלחתי למצוא בבקשה
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
לימודי סיעוד
היי,
לצערי איננו יכולים לספק מספרי טלפון של אף גוף או מוסד. באפשרותך להיכנס לאתר האינטרנט של רמב"ם ושם תוכל להשאיר פרטים ויחזור אליך.
בברכה,
שיר בלעש - יועצת לימודים
נ
נידאא
עבודה
שלום רב אני סטודנטית להסבה לסיעוד ויש לי תואר שני בניהול מערכות בריאות איפה אוכל לעבוד אם לא רציתי לעבוד בתור אחות כי אני לא רוצה לעבוד פיזית ומעוניינת יותר לעבוד בתחום המחקרים או בתפקיד ניהולי האם יש אופציה כזאת ממה שיש לי תארים (בעזרת השם כשאסיים את ההסבה גם) או אם יש לכם הצעות על מקומות שאפשר לעסטק בהם בתחום שלמדתי ולומדת אשמח אם תגידו לי אם יש אופציה או לא לעבוד במחקרים או בתפקיד ניהולי במה שיש לי תודה
ש
שיר בלעש - יועצת לימודים
עבודה
היי,
בתור בוגרת תואר שני למערכות בריאות ישנן מספר משרות שתוכלי לעבוד בהן. בין היתר תפקידי משאבי אנוש במערכת הבריאות, תפקידי ניהול שונים בבתי חולים, מרפאות פרטיות, קופות חולים ואם זה מעניין אותך אז גם משרות עם פן כלכלי יותר.
אני ממליצה לך להיכנס לאתרי חיפוש עבודה ולבדוק שם על משרות ניהוליות בתחום הרפואה על מנת לקבל מושג לגבי הביקוש והמשרות הפתוחות בשוק.