היי, שמי מיכל. פסיכומטרי 520 ממוצע בגרות עם בונוסים 75 הנתונים האלו לא מספיקים ללימודי תואר ולכן אני מתעניינת בימים האחרונים בלימודי תעודה. לפי מה שקראתי פה בהודעות האחרונות אחות מוסמכת לא יכולה לעשות קורסי על ולא להתקדם בשום צורה. בנוסף, קראתי שאין שום מסלול מאחות מוסמכת לאחות אקדמאית השאלה שלי היא מה הטעם בתעודה אם היא לא שווה כלום? האם שווה לי לעשות השלמת בגרויות על מנת להעלות את הממוצע ולא ללמוד אחות מוסמכת?
ד
ד"ר איילה גונן
לימודי תעודה
שלום לך מיכל אני ממליצה לך להירשם ללימודי תואר באחת המכללות . ישנן מכללות המקבלות עם 520 פסיכומטרי והתרשמות חיובית בועדת קבלה להערכתי, השנה הרישום נסגר במקומות שונים, תנסי לקראת השנה הבאה בהצלחה איילה
נ
נחמה
דווקא בתנאים האלו
אני לא יודעת אם זה נוח לך, אבל בבית חולים לניאדו שבנתניה המינימום הוא ממוצע בגרות 75 (נראה לי לפני בונוסים) ופסיכו 520 ומקבלים שם תואר BSN של מכללת רופין. על פי דעתי עדיף לך לנסות לשפר מקצוע או 2 להגיע ליעד וkהוציא תואר ולא תעודה, במקום לחפש להשלים לתואר לאחר מעשה.
נ
נחמה
באוניברסיטה הפתוחה גם יש סיכוי
דיברתי איתם עכשיו ואין אצלם תנאי קבלה בכלל גם לא פסיכומטרי, מתחילים שם כמה קורסים ואז עוברים לסיים את התואר באוניברסיטת בן גוריון או בחיפה .. בהצלחה