אחרי תואר בסיעוד ניתן לעשות הסמכה לאחות חדר ניתוח?
אחרי תואר בסיעוד ניתן לעשות הסמכה לאחות חדר ניתוח?
זהבה
3 תגובות
אני מעוניינת לדעת על החוג לסיעוד יותר לעומק לפני שאני נכנסת לזה, אחרי שאני מסיימת תואר ראשון בסיעוד האם אני יכולה לעשות הסמכה להיות אחות חדר ניתוח? ואחרי שאני מסיימת את התואר איך בדיוק אני מתחילה לעבוד זאת אומרת האם אני מתחילה לעבוד בבתי חולים שעובדים עם האוניברסיטה או שאני מחפשת? והאם זה נכון שבאוניברסיטה אפשר לעשות לימודי קיץ ולקצר את ה4 שנים ל3 שנים וקצת?
ש
שני יונגר
תואר ראשון בסיעוד- קורסים על בסיסיים עבודה ועוד
שלום זהבה,
עקרונית כן, לאחר תואר ראשון בסיעוד תוכלי להגיש בקשה ולהתקבל למסלול על בסיסי לאחיות חדר ניתוח. הזכות הזו שמורה רק לאחיות אקדמאיות. או שתחפשי עבודה בבית חולים שיותר נגיש לך או שתציע לך מחלקה שיותר מעניין אותך לעבוד בה או שתעבדי באותו בית חולים שבו תתמחי לאורך התואר, מאוד תלוי בשיקולים המקצועיים שתעשי לאחר סיום התואר הראשון. לגבי קיצור התואר באמצעות קורסים בקיץ, זה יכול להיות אפשרית כמעט בכל מוסד לימודים שבו יש סמסטר קיץ, אך מכיוון שאני יודעת עד כמה אינטנסיבי הוא תואר ראשון, אני מאוד בעד מנוחה בין הסמסטרים כדי לשמור על מוטיבציה לסיים את התואר כולו כמו שצריך. זה מאוד שוחק ללמוד ברצף 3 שנים ללא הפסקה.
תודה רבה, יש לי עוד שאלה
אחרי שאני מסיימת תואר ראשון בסיעוד באוניברסיטה אני נחשבת לאחות אקדמאית נכון? והאם אני מסיימת עם תואר BSN או BA ? ומה ההבדל בין שני תארים אלה, אני לא יודעת אם זה חשוב אני רוצה לציין שאני מעוניינת ללמוד באוניברסיטת תל אביב.. תודה זהבה
ז
זהבה
מה ההבדל בין אחות אדמאית לבין אחות מוסמכת?
ומה ההבדל בין אחות אקדמאית לבין אחות מוסמכת?ומה יותר עדיף? גם מה יותר עדיף מבחינת קבלה לעבודה?