אני מאוד מתלבטת האם לעשות תואר שני בסיעוד.. האפשרויות הם תואר בניהול מערכות בריאות או תואר בסיעוד קליני במסלול טיפול נמרץ או בריאות האישה בעברית.. ניהול מערכות בריאות כפי מה שסיפרו לי הוא יותר קל אך אני פחות מעוניינת לעסוק בכך.. כמה חברות שלי נרשמו לתואר הזה משיקולים מקצועיים (קידום וכו') וכלכליים- האם זה באמת שווה? תואר קליני הוא יותר קשה, אך אני לא בטוחה באיזה תחום אני רוצה לעסוק בתוך מקצועות הסיעוד.. אני רוצה להיות מיילדת אך רק בעוד כמה שנים ולא כרגע, אז איני יודעת איזה תחום לבחור.. ובכלל רציתי לדעת מה התועלת של תואר שני בסיעוד מבחינת קידום בעתיד, התקדמות מקצועית, משכורת.. תודה רבה
ע
ענת מאוניברסיטת ת"א
תגובה מאוניברסיטת תל-אביב
הי הרישום לתואר שני בחוג לסיעוד לשנה"ל תשע"ה, הסתיים. רישום לשנה"ל תשע"ו יתקיים בין החודשים ינואר- מרץ. לגבי ההתלבטות ואינפורמציה דרושה- ניתן ליצור קשר ישירות עם מזכירת התכנית. בהצלחה.
ענת מאוניברסיטת תל-אביב
ש
שני יונגר
אולי כדאי לדחות את התואר השני כרגע
שלום אביטל,
תואר שני בסיעוד או תואר שני בכלל בתחומי הבריאות הוא הכרחי בדיוק לסיבה בגללה החברות שלך בחרו וב, על-מנת שתהיה האפשרות להתקדם לתפקיד ניהולי. לגבי תואר שני בסיעוד, אם את לא יודעת כרגע מה תרצי לעשות והתוכניות שלך הן לעוד מספר שנים, אז מדוע להתחיל ללמוד דווקא עכשיו? אולי עדיף שתתנסי קצת יותר ותראי מה באמת את רוצה לעשות ותפעלי בהתאם בעתיד.