תואר ראשון בסיעוד - התמחות במיילדות ומשכורת ממוצעת
תואר ראשון בסיעוד - התמחות במיילדות ומשכורת ממוצעת
תגל שטרית
1 תגובות
בס"ד
שלום וברכה! מספר שאלות ברשותכם =) 1. מחפשת מסגרת דתית אם אפשר (לא הכרחי) ללימודי תואר ראשון בסיעוד? אני מעוניינת בתואר בלבד. אלו מקומות נחשבים טובים? מהו משך הלימודים? עדיפות גדולה לאזור ירושלים
2. נאמר לי שעל מנת להצטרף לקורס מיילדות חייבים לעשות קודם סטאז' למשך שנה, האם זה נכון? כמה עולה קורס מיילדות, והאם קשה להתקבל אליו?
3. מהי משכורת ממוצעת לאחות מיילדת אקדמאית, בלי וותק, ולאחר וותק? (של 10+ שנים לערך)
מצטערת על כמות השאלות, ואודה לכם מאוד אם תוכלו לענות בפירוט ככל האפשר... תודה רבה!!
ש
שני יונגר
לימודי סיעוד לדתיים
שלום תגל,
1. עד כמה שידוע לי קיים מסלול אחד המיועד לדתיים במכללת מבח"ר. לגבי מקומות טובים ללימודים, למנהלי הפורום אין פשרות להמליץ על מוסדות לימוד. יחד עם זאת אם את מעוניינת במסגרת מותאמת לציבור הדתי, נראה שיש לך אפשרות יחידה, כך שאם זה המדד החשוב לך ביותר בחרי בה. המכללה ממוקמת בבני ברק. 2. קורס מיילדות מחייבת תואר אקדמי. במהלך הקורס ולעיתים גם לאחריו יש להשתתף בכ-100 לידות על-מנת לקבל את ההסמכה. עלות הקורס כ-10000 ש"ח. והוא נמשך בדרך כלל כ9-12 חודשים. כחלק ממנו יש לעבור סטאז' במחלקות שונות, אך לא לפני. 3. זה חלק מאוד מסובך להסבר וקשה לתת מענה ללא טעויות בשכר. אני מציעה שתבחרי במסלול מהסיבות הנכונות של האהבה לתחום ולא בגלל השכר בו. במיוחד כי זה תלוי גם בגמולי השתלמות משמרות תפקיד אותו ממלאים וכו'. ממש קשה לומר כמה.