אני בת 33 נשואה+2 ,בעלת תואר B.A בקרימינולוגיה (סיימתי כמצטיינת נשיא) ובעברי הרחוק למדתי גם שינניות. אני עוסקת בתחום התעמולה הרפואית והשכר שלי סביר +. לאחרונה יש לי רצון להגשים חלום ילדות ולעשות הסבה למיילדות. ידוע לי שאצטרך לצאת למסלול הסבה ולאחר מכן קורס על בסיסי. לאחרונה נברתי רבות בפורומים ואף התייעצתי והבנתי שמסלול זה מאוד נחשק בקרב האחיות ומכאן מתחיל החשש שלי. אני אדם מאוד נעים,אחראי, בעלת יכולת נתינה ולא חוששת מעבודה קשה. האם ייתכן שאני אסיים את הלימודים ולא אצליח להתברג בתחום המיילדות עקב הביקוש הגדול?
ש
שני יונגר
האם כדאי ללמוד סיעוד כדי להיות מיילדת?
שלום נטע,
אני יודעת שלמרות שהתחום נחשק מאוד בכל הכתוב בפורומים, הדברים שנראים היום נחשקים לפני תחילת הלימודים אצל רבות, רבות מאוד מקבלים תפנית במהלך הלימודים. חלק מלימודי סיעוד מטרתם לחשוף אותך לתחומים המגוונים השונים של עולם הסיעוד. ויש רבות אשר חשבו כי מיילדות היא התחום היחיד והעיקרי עבורן וגילו לאורך הלימודים כי יש תחומים אחרים המעניינים אותן מבחינת אופי העבודה הרבה יותר. לכן, אם את רוצה להיות אחות, זה בהחלט מבורך, אך הכל יכול להיות והחלטות משתנות כל הזמן. כשהיה עודף במיילדות או אחיות בכלל בוודאי נדאג לספר זאת לכל שואל.