מה כדאי - סיעוד או מדעי מעבדה רפואית או קרימינולוגיה?
מה כדאי - סיעוד או מדעי מעבדה רפואית או קרימינולוגיה?
אחת
1 תגובות
שלום, אני בעלת תואר B.Ed ותעודת הוראה בחינוך המיוחד, אבל לא מצאתי את עצמי בתחום הזה. מושך אותי עניין הסיעוד או מדעי מעבדה רפואית או משפטים ועוד בסגנון זה. אני מאוד מבולבלת ומתלבטת וצריכה עזרה והכוונה. ידעתי שיש תואר ראשון בבר אילן קרימינולוגיה ואכיפת חוק שגם עניין אותי. מה עדיף? מה מבוקש? מבחינת משכורת, מה משתלם יותר? מבחינת לימודים... אני ממש מבולבלת. אשמח לייעוץ והכוונה, תודה מראש.
ש
שני יונגר
התלבטות בין מספר מקצועות לימוד
שלום,
ראשית להכניס לאותו סגנון עבודה את שלושת התחומים הללו, ממש אי אפשר! סיעוד- זוהי עבודה פיזית בה מטפלים בחולים מעבדה רפואית- שוהי עבודה במעבדה ללא שירות לאינשים ועבודה טיפולית משפטים- עבודה עם אנשים הדורשת זיכרון טוב, "חוצפה" וביטחון עצמי גבוה ורצון עז לדחוף קדימה ולהצליח. קרימינולוגיה- עם תואר ראשון לא ניתן למוא עבודה, חשוב לי שתדעי זאת. למרות שמדובר בלימודים מעניינים בצורה יוצאת דופן.
הכי הרבה הצעות עבודה קיימות לסיעוד ולמעבדה רפואית, אך השכר אינו גבוה. אם את מחשפת עבודה משתלמת, הכיוון שלך צריך להיות אחר. למקצוע הסיעוד פונים אנשים המעוניינים לעשות את עבודת הקודש הזו ואילו מעבדה רפואית עם תואר ראשון אינה מספקת שכר גבוה, אלא מומלץ מאוד להמשיך ללימודים גבוהים.
מקווה שעזרתי לך בהתלבטויות. אשמח לשמוע ממך שוב במידה ויש עוד שאלות.