היי שבת שלום אני מעוניינת ללמוד סיעוד תואר ראשון ואין לי אם מי להתייעץ כל כך ::-) רציתי לדעת האם אפשר לשלב לימודים ואימהות אני אימא , שואלת לגבי סיעוד ספציפית אני בטוחה שיש כמוני . 2) האם התנסות קלינית דרך בן גוריון היא בתשלום ??? 3) אין לי רקע בכלל בכימיה וביולוגיה האם בקורס מלמדים מההתחלה ממש מההתחלה שלא ארגיש עוף זר ואתייאש מיד ?? תודה רבההההה :-) ושאלה אחרונה האם יש מלגות ללימודים אלה גם לא לאלה שעושים הסבת תואר ? תודה מראש זה ממש חשוב לי
ש
שני יונגר
לימודי סיעוד לאימהות
שלום ליז,
1. יש מסלולים המתאימים לאימהות במיוחד, שם אפילו החופשות הן בהתאם לחופשות של בתי הספר והגנים, מה שהופך את הלימודים לנסבלים. שעות הלימוד גם כן מתאימות לאימהות לילדים ומסתיימים בהם הלימודים בסביבות השעה 13:00-14:00. 2. ההתנסות הקלינית או העבודה המעשית במהלך הלימודים אינה בשכר, היא חובה כחלק משעות הניסיון המעשי הדרושות לקבלת התואר. אך יש אפשרות בחלק מבתי החולים לעבוד במקביל ללימודים ככוח עזר בבית החולים. 3. מלמדים הכל ממש מההתחלה, אל ייאוש. אמנם הלימודים לא קלים, אך הם מותאמים למי שאינו בעל רקע בתחום הנלמד. 4. מלגות ניתן לבקש מבתי הספר עצמם וכן מלגות מטעם: משרד הבריאות וקופות החולים.