באיזה מהקורסים העל בסיסיים הבאים המשכורת והביקוש הכי גבוה ומה המשכורת- יועצת הנקה, פסיכיאטריה, אונקולוגיה, טיפול מוגבר בחולה הגריאטרי ומיילדת. האם בכולם נדרש מבחן ממיין? מה ההבדל בין קורסים על בסיסיים לבין תואר שני בסיעוד? מה קורסים על בסיסיים נותנים מבחינת גמול השתלמות ומה זה גמול השתלמות? תודה.
ד
ד"ר איילה גונן
קורסים על בסיסיים
שלום לך אביטל קורס על בסיסי נמשך כ 8 חודשים, לעומת תואר שני שהוא המשך של תואר ראשון ומתבצע במסגרת אקדמית. כל הקורסים שמנית הם חשובים, מעניינים ונחוצים. אני ממליצה לך לבחור קורס על פי התעניינותך ונטיית לבך גמול השתלמות היא צורת תגמול לאחיות על לימודי המשך שלהן. לימודים אקדמיים אינם מתגמלים לגמול השתלמות, אלא לרמה אקדמית בהצלחה איילה
א
אביטל
תודה, אך עוד ארצה לדעת...
באיזה מן ההתמחויות הבאות בסיעוד- יועצת הנקה, פסיכיאטריה, אונקולוגיה,, טיפול מוגבר בחולה הגריאטרי ומיילדת- האם יש הבדלי שכר ואם אני עושה את הקורס אני חייבת ספציפית להתעסק בעבודה בתחום שבו עשיתי את הקורס? בכל התחומים שמניתי יש גם משמרות ערב וגם בוקר וגן עבודה בשבתות- גם ביועצת הנקה? האם יש באמת ביקוש ליועצת הנקה? בכולם נדרש מבחן ממיין? מה גובה גמול ההשתלמות שמקבלים בתמורה לקורסים האלו? ומה ההבדל בין תואר שני לקורסים על בסיסיים- כי הבנתי שגם תואר שני וגם קורס על בסיסי מקדם.. ומה באמת נותן תואר שני שקורס על בסיסי לא נותן? והאח כדאי לעשות תואר שני בסיעוד או מנהל מערכות בריאות? תודה.