אני בת 19,ומאד מעוניינת בלימודי אחיות(סיעוד) וכנראה בהמשך להתמחות בתור אחות מיילדת.
אז ככה: 1.) פסיכומטרי אני בדרך לעשות.תעודת בגרות ממוצע 101...לפי התעודת בגרות יש לי סיכוי קבלה?.. 2.)איפה הכי נחשב וטוב ללמוד?(המליצו לי על לניאדו ואוניברסיטת ת"א..) 3.) אם לא עשיתי מגמת פיזיקה/ביולוגיה/כימה ..וגם לא 5 יח"ל מטמתיקה..מה זה אומר לגבי הלימוד?זה יהיה לי קשה ..?כי אני לא טיפוס גאון .. עד כמה הפיזיקה וכל החישובים והתרגילים למינהים לוקחים חלק במסלול הלמידה..?
ד
ד"ר איילה גונן
מענה לשאלותייך
שלום לך אכן, זהו מקצוע נפלא ממוצע הבגרות מאפשר לך להתקבל, אך צריך גם לראות את ציון המבחן הפסיכומטרי בחירת מקום הלימוד תלויה בך כאשר למעשה בסוף התהליך תקבלי את אותו הדבר- תעודת אחות מוסמכת מטעם משרד הבריאות ותואר ראשון מוכר על ידי המל"ג ישנם מקומות קטנים הנותנים לך יותר אווירה ביתית, כפרית, אישית וישנם מקומות גדולים יותר. הבחירה היא בידייך. כמרצה לסיעוד במכללה אני בהחלט מאמינה שתוכלי להשתלב בלימודים גם ללא מגמת פיסיקה\ביולוגיה\כימיה בהצלחה !!!
אוניברסיט
א
אורי
בחירת מקום לימוד
לאילו מקומות קטנים עם אווירה ביתית, כפרית ואישית את מתכוונת? פשוט זה נשמע מתאים לי מאוד לעומת תל אביב ואני מתלבטת לגבי המקום בו אני רוצה ללמוד סיעוד....
ד
ד"ר איילה גונן
מקומות עם אווירה ביתית
שלום אורי מכללת רופין לדוגמא הוא מקום קטן וביתי יותר המצוי באיזור השרון