ברצונ לברר את האופציה להסבה לסיעוד ומהן תנאי הקבלה לכך, כיוון שאני עכשיו סוגרת תואר ב -רב תחומי במקבצים:פסיכולוגיה, שירותי אנוש ולימודי מגדר. האם מחשבים לי חלק מהקורסים במידת הצורך? והאם אני יכולה להתקבל ללימודים באוקטובר? ואם אני יכולה להשלים לתואר לאחר ההסבה ! *חשוב לי לציין שעדיי אין בזכותי זכאות לתואר. אוכל להתקבל על תנאי נגיד!?
המון תודה
ש
שני יונגר
לימודי הסבה לסיעוד
שלום ג'ומאנה,
בלימודי ההסבה לומדים רק את הקורסים שהם קורסי החובה בתחום הסיעוד. ייתכן ויש גם קורס בפסיכולוגיה או משהו אחר שיכול להיות שתוכלי לקבל עליהם פטורים. את התשובה לכך יתנו לך רק בבית הספר עצמו במעמד הרישום.
אני מנחה שתוכלי עדיין להגיש מועמדות לאוקטובר הקרוב, ההרשמה פתוחה בדרך כלל עד לחודש יולי, כך שאולי עוד תספיקי בהרשמה מאוחרת. אטם פספסת את המועדים האחרונים להגשת מועמדות אז תקבלי וודאי פרטים לגבי מועד ההרשמה לשנה הבאה.
יש שתי אפשרויות ללימודי- לימודי אחות אקדמאית ולימודי הסבה לאחות מוסמכת. מכיוון שיש לך כבר תואר ראשון אז האופציה השנייה עדיפה. אך כדאי שתבררי גם לגבי אחות אקדמאית, השנה היו מלגות טובות מאוד למי שהתקבלו למסלול. את כל הפרטים תוכל ילקרוא באתר משרד הבריאות, או שתוכלי לקבל אותם מהשירות של האתר.
אינני מבינה למה כוונתך זכאות לתואר, אם השלמת כל כל הקורסים הרלוונטיים יש לך ציונים, תוכלי לקבל אישור שסיימת את התואר מהמוסד האקדמי בו למדת. רק לכי לבקש אישור כזה לצורכי הרשמה לתואר נוסף.