שלום<אני מאוד מתלהבת נרשמתי ללמוד הסבה לסיעוד אבל מפחדת מתוכן הראיון לא יותר !האם טוב להיות אני?ויש לי גם שאלה לגבי מלגת משרד הבריאות האם זה כדאי?למרות שאני זקוקה לה אבל מפחדת קצת! ומה עם ב"ס בני ציון בחיפה האם כדאי ללמוד שם?או בצפת?תודההההה
א
אלונה
השלמה לאחות מוסמכת מתעודת הנדסאים/טכנולוג רפואי?
שלום ! ברצוני לדעת האם אפשר להרשם לתעודה אח/אחות מוסמכת לבוגרי תעודת הנדסאים? במקרה שלי טכנולוגית רפואית ?
ש
שני יונגר
עד כמה שידוע לי לא
שלום אלונה,
לימודי ההסבה מיועדים לאקדמאים בעלי תואר המוכר על-ידי המל"ג. התעודה שלך מוכרת על-ידי מה"ט שהיא חשובה מאוד וטובה מאוד אך אינה מספקת לצורכי לימודי הסבה לתואר ראשון בסיעוד.
עם זאת, אולי תוכלי להזדכות על נקדות זכות במסלול לתואר ראשון בקורסים המקבילים. כדאי לנסות בכל מקרה.
בברכה, שני
ש
שני יונגר
לימודי הסבה לסיעוד
שלום דניאלה,
בראיונות קבוצתיים תמיד רוצים לראות עד כמה אדם רוצה להיות חלק מהתחום אליו מנסה להתקבל. זהו לא ראיון אישי רגיל אלא ראיון קבוצתי כפי שאולי השתתפת בעבר כחלק מקבלה למקום עבודה חדש.
כדאי מאוד שתהיי את, אך אל תשכחי כי כל הזמן מסתכלים עליך ועליך להראות נחישות, מוטיבציה ורצון עז להיות בתחום.
התנאים למלגת משרד הבריאות הם מצב סוציואקונומי, מדוע את חוששת מהגשת הבקשה?
לגבי המלצות אינני יכולה להמליץ אך אני מאוד ממליצה לך ללכת ולערוך סקר שוק מעמיק ולהתרשם בעצמך מכל מוסד לימודים.