כושר גופני חובה בשביל קורס זה? אם אני לא נמצאת כרגע בכושר גופני טוב האם זה משהו שיכול לפסול אותי בוועדת קבלה? כי זה תחום שאני רוצה להשתפר בו והוא מאוד מעניין אותי.
נ
נועה סטרוז
דרישות קבלה - כושר גופני
שלום רחלי,
לא ציינת את הקורס שבו ברצונך לקחת חלק ולכן לא אוכל לתת לך תשובה מלאה ומתאימה לשאלה שלך.
תוכלי לכתוב לי בפורום או לפנות ישירות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות טופס יצירת הקשר שצירפתי עבורך.
רוצה ללמוד קורס הדרכת אירובי
רוצה ללמוד הדרכת אירובי והכושר הגופני שלי לא ממש טוב האם זה משהו שפוסל בוועדת קבלה או שאפשר ללמוד את התחום ולהשתפר תוך כדי עם המקצוע? זה ממש נושא שאני רוצה ללמוד וחשוב לי לדעת גם מהם הקריטריונים בוועדת קבלה ללימודים מסוג זה?
נ
נועה סטרוז
קורס מדריכי אירובי
שלום רחלי,
בשביל תחומי הספורט והריקוד חשוב מאוד להיות בכושר לפני תחילת הלימודים כי הכושר האישי שלך יכול לעכב ולעיתים להכשיל אותך בדרך. ברוב מוסדות הלימוד המציעים לימודי אירובי אחד מתנאי הקבלה הוא האהבה לכושר גופני ומעבר ראיון קבלה.
מוסדות הלימוד המציעים לימודי הדרכת אירובי הינם: הג'ימנסיה - בית הספר להסמכת מדריכי כושר ותנועה, ספורט אקדמי, קורס מדריכי כושר ומחול אירובי של מכון וינגייט לחינוך גופני ולספורט, בית הספר למקצועות הספורט, קורס מדריכי אירובי ועיצוב הגוף של קמפוס שיאים, קורס מדריכי מחול אירובי ופעילות אירובית של המדרשה לתרבות הגוף אמריקה-ישראל ועוד. אני ממליצה לך ליצור קשר עם חלק ממוסדות הלימוד בכדי לברר פרטים נוספים לגבי תנאי הקבלה היחודיים שכל מוסד מציב למועמדים ללימודים אצלו.
צירפתי עבורך מאמר המסביר על לימודי הדרכת אירובי כך שתוכלי להבין את החשיבות של הכושר הגופני של המועמדים.