איזה מקצוע מבוקש יותר - חשמלאי מוסמך או הנדסת איכות?
איזה מקצוע מבוקש יותר - חשמלאי מוסמך או הנדסת איכות?
אלמקייס דרור
3 תגובות
אין לי תעודת הנדסאי או מהנדס, במה יש ביקוש יותר גבוה בשוק - חשמלאי מוסמך או הנדסת איכות? תודה דרור
ש
שני יונגר
הנדסאי או מהנדס?
שלום דרור,
למעשה אתה מבקש ממני השוואה בין שני תחומי שלא ניתן להשוות ביניהם. החשמלאי המוסמך הוא בדרך כלל עצמאי ולכן לגבי ביקוש, זה מאוד תלוי בך, כי ביקוש יש אבל כעצמאי אתה צריך לדעת להגיע ללקוחות. לגבי מהנדס איכות, לרוב מקוב שמי שכבר בידו תואר ראשון בהנדסה עושה הרבה או לתואר שני או לתעודה בתחום הנדסת האיכות. לכן אני חוששת שרק תואר ראשון בהנדסת איכות עלול להיות פחות מוצלח. לגבי תעודת הנדסאי או מהנדס בצורה הכללית, יש תחומים שבהם כדאי מאוד להיות הנדסאי ויש תחומים שבהם עדיף להיות מהנדס, לכן זה מאוד תלוי בתחום שבו אתה מתעניין.
קורס לתעודה הנדסת איכות מטעם האיגוד הישראלי לאיכות
שני לא הבנת אותי טוב.....אין לי תואר. אין לי תעודת הנדסאי או מהנדס ואני מעוניין ללמוד הנדסת איכות שמסמיכה אותי כמהנדס איכות השאלה שלי האם אוכל למצוא עבודה בלי תואר ובלי הנדסאי ומהנדס בתחום העבודה..........מה גם שאמרו לי שמקבלים הסמכה של מהנדס איכות מטעם האיגוד הישראלי לאיכות.............. תודה דרור
א
אלמקייס דרור
מציאת עבודה בתחום הנדסת איכות
לשני שלום האם איפשר למצוא עבודה לאחר סיום לימודי הנדסת איכות . והאם אוכל למצוא עבודה בלי תואר ברשותי אני לא מהנדס וגם לא הנדסאי............. תודה דרור