מה ללמוד? יש לי כישרון לניהול אך נטייה לאומנות, יש לי זיכרון צילומי ובגלל זה היסטוריה ושפות נקלטים עבורי במהירות. מצד שני, אני מאוד ערכית וזכיתי ללמוד אצל מרצים בחינוך וקואצ'ינג (לימודי העשרה) מהשורה הראשונה, ואני יודעת להתנסח בצורה נכונה, ולכן הוריי המליצו לי ללכת על הוראה. אני מורעלת על ספורט והיפראקטיבית. מה בוחרים? (לא בא לי כל כך על הוראה)
ש
שני יונגר
לימודי תולדות האומנות והתמחות באוצרות
שלום אלין,
השילוב בין אומנות ניהול וערכים, בעיני משייך אותך ללימודי אוצרות. אפשר ללמוד את המסלול כחלק מתואר ראשון בתולדות האומנות. שם גם משלבים לימודי היסטוריה ואפשר ללמוד גם פילוסופיה בחלק ממוסדות הלימוד. אפשרות נוספת שאפשר לבדוק אם קיימת היא שילוב של לימודי ניהול עם לימודי אומנות. אוצרות אפשר לאחר מכן ללמוד לצורך תעודה, אך כך גם לגבי לימודי ניהול. לגבי עניין הספורט, אם את לא רוצה להפוך את הספורט למקצוע, אז שמרי לך אותו כתחביב. במסגרות האוניברסיטאיות למשל יש קבוצות ספורט ברמת ליגה לאומית ואפילו אפשר לקבל מלגה בתמורה להצטרפות לקבוצה שכזו. לכן, ההמלצה שלי אליך היא לבחור במסלול תולדות האומנות ושם בהתמחות באוצרות ואם תהיה לך אפשרות להוסיף חטיבה או בניהול או בתחום כמו פילוסופיה, היסטוריה וכד' אני חושבת שתוכלי להגיע בסופו של יום לעסוק בתחום שנשמע לי מאוד מתאים לך.