שלום רב, אני לפני שנתיים סיימתי תואר ראשון בשירותי אנוש. נכון לעכשיו כבר שנה שביעית עובדת במשרד כרטיסים מהבית. כלומר העבודה היא בבית. מחפשת תואר שני יותר ריאלי משירותי אנוש.
ש
שני יונגר
מה כן היית רוצה לעשות בעתיד?
שלום יוליה,
השאלה היא לא אלו תארים ראליים קיימים אלא מה כן היית רוצה לעשות ומה השינוי שאת מחפשת. תואר ראלי הוא תאור כללי מידי מכדי שאוכל לתת לך תשובה טובה לשאלה. אשמח אם תסבירי ותפרטי מעט יותר.
בברכה, שני
י
יוליה
תואר שני - מה לבחור אחרי תואר בשירותי אנוש?
הכוונה היא לזה שאני מחפשת תואר יותר פרקטי, כמו לוגיסטיקה לדוגמה או פיזיותרפיה מהתואר של שירותי אנוש. אני רוצה לשנות כיוון מקצועי ולעבור למקום עבודה אחר בתחום אחר
י
יוליה
תואר שני - מה לבחור אחרי תואר בשירותי אנוש?
שלום שני. תודה על התשובה הייתי רוצה לצאת מהבית, לעבוד במשרד עם אנשים. אני לא שואפת ישר להגיע לדרגת מנהל וגם יודעת שזה לא יקרה כמובן, אבל פשוט לשנות את המצב כן. אחרי 7 שנים של עבודה בבית הבנתי שזה קצת יותר מדי עבורי. תחום התאמה של דברים, משא ומתן ועוד' אלה הדברים שאני אוהבת
ש
שני יונגר
יש לי הצעה בשבילך
שלום יוליה,
אם כך הייתי מציעה שתקראי קצת על מסלול לימודי תואר שני בלוגיסטיקה. זה תחום שנשים משתלבות בו מאוד יפה הוא כולל גם משא ומתן עבודה עם אנשים שהיא מאוד מעניינת כי התחום מאוד מורכב. בהחלט מצריך ראש גדול ומאפשר גם קידום מאוד יפה למי שטוב בו.