אני קצת במצוקה בעניין התעסוקתי, ואשמח מאד לעזרתכם.
אני בת 39, ובאה מתחום של משאבי אנוש. אני בעלת תואר ראשון במדעי ההתנהגות ותואר שני במנהל עסקים בהתמחות של התנהגות ארגונית. אני מרגישה שאני זקוקה לשינוי, וחשבתי על תחום של ניתוח מערכות מידע.
האם קורסי ההסבה בתחום מותאמים גם לאנשים חסרי רקע לחלוטין בתחום המיחשוב? האם אוכל להצליח בלי ידע קודם בתכנות? האם הגיל לא עלול להוות בעייה במקרה זה מבחינת העדפות השוק בהמשך? ובהנחה שאלך ללמוד - איזה מוסד לימודים מאזור המרכז נחשב המוביל בתחום?
והכי חשוב - האם יש נישה אחרת בתחום המחשוב שבה אוכל להציע ערך מוסף בזכות הנסיון הקודם שלי? חבל לי שההשכלה והנסיון הקודם "ייזרקו לפח".
תודה רבה!
ה
הדר גולדשמידט
ממשאבי אנוש להתעסקות עם טכנולוגיות
הילית שלום, הדרך הטובה ביותר לעשות מהלך כזה מבלי להמר או למהר היא להשאר בתחום שלך רק לשנות את הסביבה.
נסי לחדור לחברות טכנולוגיה קטנות- בינוניות שזקוקות לך מההיבט האנושי, כחלק מגיוס עובדים טכנולוגיים תלמדי את כל התכנים, איפה כל אחד למד, מה נחשב ומה מחפשים, ובעיקר תרכשי את השפה.
המהלך יאפשר לך להכנס לעולם התוכן אליו את מכוונת בקלות רבה יותר ואולי אף בתוך הארגון בו את עובדת. כך תחסכי התמודדות לא פשוטה של הסבה. ואולי תבחרי לקחת אותה למקום שונה, כמו ניהול פרויקטים או שילוב.
בכל מקרה כשתגיעי מבפנים והשפה תהיה נחלתך, תוכלי לדעת טוב יותר מה ישתלב בקריירה שלך.
הסבה מקצועית
הדר, ראשית - תודה על התייחסותך. בהנחה שאני כבר רוצה "לצאת לדרך": האם יש תחום שבו אוכל לעשות שימוש בנסיון ובהשכלה שלי? הציעו לי למשל להתמחות בהטמעת ERP במודולים של HR, אלא שמרתיעות אותי המשכורות הנמוכות בתחום. מהנסיון שלך - יש עוד כיוונים רלבנטיים?
ה
הדר גולדשמידט
הטמעה/הדרכה וניהול פרויקטים
הילית שלום, בנוגע למודלים שציינת יש כמה נישות, הטמעה, הדרכה וחלקן שייכות למחלקת מכירה, שמחלקים בונוסים על הדרכות וסגירות (לא הופך אותך למוכרת), המשכורות במקומות איכותיים בהחלט יפות! בנוסף לנישה הזו אני ממליצה על ניהול פרויקטים. אלה יכולים להיות פרויקטים מבוססי הון אנושי וככה לחדור לנישה ולעבור לתחום IT. משכורות לבעלי ניסיון גבוהות משל אנשי HR .