היי, שלום מאוד מעניין אותי התואר הזה הדבר היחידי שאני לא מבינה למה חייב פסיכומטרי 650 ומעלה או משהו במקום הרי היום פסיכומטרי לא מעיד על בנאדם ותלוי באיזה קורס חודשי את נופלת אין מוסדות שבהם לא דורשים פסיכומטרי או שיש קצת התגמשות בציון
ש
שני יונגר
זו השיטה נכון להיום
שלום גל,
ייתכן מאוד שאת צודקת ואת השאלה הזו שאלתי מספר פעמים בעבר. התשובה של המל"ג היא מאוד פשוטה, נכון להיום זהו עדיין הכלי המנבא הטוב ביותר של מוסדות הלימוד לברירת איכות המועמדים שלהם ולכן כל זמן שזהו הכלי הטוב ביותר הוא ישאר במערכת. הבעיה הגדולה של מוסדות הלימוד היא שיטת ההוראה בתיכונים שבה למעשה לא מלמדים כיצד ללמוד ולחשוב ורק נעשים מרתונים משוגעים לקראת הבגרויות, אלו לא מעידים על איכות המועמדים ולכן מוסדות הלימוד מרגישים חובה לקבל אומדן נוסף. העניין הזה אמנם מתחיל לאט לאט להשתנות בשנים האחרונות, אבל לצערי כרגע זה מה יש. ולכן יש מסלולים עוקפי פסיכומטרי להרבה מאוד מסלולי לימוד, אך לא לכולם. מכיוון שלא ציינת בשאלתך על איזה תחום מדובר לא אוכל לומר לך האם יש אפשרויות נוספות מעבר לפסיכומטרי במקרה הנוכחי.
בברכה, שני
ג
גל
היי
היי, זאת שוב פעם אני שאלתי על הפסיכומטרי ושכחתי להגיד לך את התואר עצמו אני רוצה ללמוד קלינאית תקשורת השאלה שלי היא שהם ממש דורשים 650 אין התפשרות בכלל לגבי הפסיכומטרי בכלל ?