מדעי החברה משולב או לימודי מידע בשילוב טכנולוגיות ווב?
מדעי החברה משולב או לימודי מידע בשילוב טכנולוגיות ווב?
מתעניין
1 תגובות
שלום
אני מתלבט בין 2 מסלולים לתואר ראשון באונ' בר אילן: 1.מסלול כלל במדעי החברה המשלב כלכלה עם סוציולוגיה ומדעי המדינה.
2.מסלול לימודי מידע המשלב מידענות וטכנולוגיות ווב.
אבקש לדעת איזה מסלול עדיף מבחינת אפשרויות תעסוקה ולימודי המשך לתואר שני?
תודה מראש
ה
הדר גולדשמידט
כלל במדעי החברה מול מיידענות וטכנולוגיה
מתעניין שלום, זה כמו להגיד יש לי חצי ושליש מה עדיף?? הרי תגיד לי שחייב לבוא עם החלקיות נתון כלשהו להשלמת השאלה..
אם אתה מכוון לתחום הטכנולוגי וארגונים הרי שעדיף המסלול השני. אם אתה מכוון לתחום הכלכלי, ארגוני הרי שעדיף את המסלול הראשון.
בגדול אם אני מנתקת את השאלה ממך, או מכל אדם אחר, אומר שטכנולוגיות מבחינה תעסוקתית פותח יותר דלתות תעסוקתיות. חשוב לי לציין במקרה כזה שבחירה בתחום לימודים ועיסוק על פי הלך השוק שגויה, כיוון שעובד שאוהב את מה שהוא עושה, עושה אותו טוב! לעובדים טובים תמיד יש עבודה! כך שלבחור בתחום שפחות מעניין בגלל שוק התעסוקה שגם ככה לא יציב, זה לא צעד חכם.
לגבי המשך לתואר שני.. תתחיל בראשון, תראה מה מבין התכנים של המסלולים מדבר אליך: במסלול הראשון תראה אם אתה לוקח אותו לתחום הארגוני או כלכלי, במסלול השני תבחר במיידענות או פרויקטים טכנולוגיים.. יש פה לא מעט אפשרויות, אחד אחד.. אני אהיה פה גם כשתבחר בתואר ותקבל יותר מושג בכל אחד מהם. נוכל אז לנהל את הדיאלוג באשר להמשך.