שלום, קוראים לי אביטל. השתחררתי לא מזמן ואני רוצה להתחיל ללמוד בקרוב . אני מאוד אוהבת לעבוד עם אנשים ויש לי יחסי אנוש מעולים. התחום של מחשבות של אנשים ניתוח התנהגויות, נפש, הדרכה וייעוץ מאוד מעניין אותי. חשבתי ללמוד פסיכולוגיה אבל העובדה שעם תואר ראשון מאוד קשה למצוא עבודה ולהסתפק מבחינה כלכלית די מערערת את הבחירה שלי. בשביל להרחיב את האפשרות הכלכלית שלי חשבתי אולי לשלב משהו שקשור לעבודה עם אנשים וכסף. ייעוץ כספי או משהו כזה. רציתי לדעת מהן האופציות הקיימות שמבטיחות לי עתיד כלכלי יציב בשילוב התחומים שאני אוהבת. תודה מראש.
ש
שני יונגר
לימודים בתחום הפיננסי ושאלה חשובה
שלום אביטל,
את מתארת את עצמך בצורה אחת ומתארת את העבודה שנראה לך שתרוויחי בה יותר טוב מבאחרת בצורה שונה לחלוטין. כדי לעסוק בייעוץ כלכלי צריכים להיות אנשים בעלי חשיבה ראלית ואהבה גדולה למספרים, דוחות כספיים וכו'. ואת מתארת את עצמך כמי שאוהבת את נפש האדם, התנהגויות וכו'. אני חוששת שאלו עלולים להתנגש והבחירה שלך נראית לי יותר מידי רציונלית והרבה פחות נכונה לך ולמי שאת. אם אני טועה, כמובן אני חוזרת בי אך אני מבקשת שתחשבי על זה פעם נוספת. בכלל מקרה כדי להגיע לתחומים הללו תצטרכי ללמוד או מנהל עסקים או כלכלה לתואר ראשון, כי הם המתאימים ביותר לעיסוק בתחומים פיננסיים לאחר מכן.