יש לי ידע רב מכל היבט במהלכי הפרוייקטים השונים בעיקר בתחום הטכני . כל הזמן נעזרים בי מנהלי הפרוייקט, מהנדסי הפרוייקט למקור מידע בכל הדציספלינות למטרת קידום הפרוייקט הגיע הזמן לאחר 35 שנה שאקח אתהפיקוד ואני רוצה לנהל פרוייקט אני מרגישה שאעשה זאת טוב יותר אשמח אם תכוונו אותי להגיע להחלטה שאכן בגיל 49 זה אפשרי !!! ואילו נתונים בסיסים עלי לבחון בעצמי האם אני באמת מתאימה לנהל פרוייקט?! תחושות הבטן לא מספקות אותי . אודה אם אקבל תשובה בהקדם קיי
ה
הדר גולדשמידט
ניהול פרויקטים
קיי שלום, מנהל פרויקטים הוא מי שמרכז את הפרויקט ומנצח עליו בזמנים ובביצוע מול הממשקים השונים. התפקדי מתאים למי שיודע לעבוד טוב עם ממשקים רבים, כיוון שהוא מניע אופרציה של הרבה אנשים והזמנים לרוב תלויים זה בזה, יש לא מעט התעסקות בזמני ביצוע, רגישות ואסרטיביות במידה נדרשות. תפקידו לדאוג שהפרטים, מהגדולים לקטנים לא יושמטו, וכמובן עוקב אחר ביצוע.
אם אתה עובר מתפקיד מבצע חשוב שתקח בחשבון שתפקיד מנהל פרויקטים עושה המון ולפעמים מסיים את היום בתחושה שלא עשה דבר.. כיוון שעיקר תפקידו הוא להניע את האנשים שסביבו לעבודה.
בחברות מסויימות מנהלי פרויקטים מציגים את הפרויקט ללקוח, ללקוחות פוטנציאלים שזה חלק מתהליך מכירה, במקרים אלה נדרשת יכולת פרזנטטיבית.
לגיל אין משמעות גדולה אם התכונות הנ"ל מנת חלקך, יחד עם הידע הטכני שיש ברשותך אין סיבה שלא תתפתח לתחומי עשייה נוספים. נסה לעשות זאת במסגרת מקום העבודה בו אתה נמצא כיום. לגיל יחד עם השינוי בעשייה, לצערי, יהיה משמעות בחוץ. בהצלחה