היי,עשיתי הכוונה וייעוץ תעסוקתי מקצועי באחד מהמכונים בארץ ויצא שאני אדם שיטתי ואירגוני ועם זאת גם מתעניין בניהול ויזמות הייתי שמח אם תפרסו בפני מקצועות שיכולים להתאים לי לפי הנתונים שיצאו לי תודה
ש
שני יונגר
חסרה לי המון אינפורמציה למתן תשובה
שלום שימי,
זה תיאור כל כך כללי שאני פשוט לא יודעת מה לומר לך. אם אתה אדם שיטתי זה נהדר אם יש לך אופי יזמי זה גם כן נהדר. שני אלו הם לא מקצועות אלה תכונות אופי ואישיות. השאלה הכי חשובה היא לאיזה מקצוע אתה מחבר את זה. ופה השאלה הכי חשובה היא מה מעניין אותך לעשות בלי קשר לתיאור שקבלת בייעוץ שעברת. הרעיון בייעוץ התעסוקתי הוא שתדע בול איזה מקצוע אתה צריך ללמוד שתפרח בו. ולצערי חלק ממכוני הייעוץ פשוט עושים מבחני אישיות כללים ונותנים תשובות מאוד לא מקצועיות, כי עם התשובה שקבלת אני לא יכולה לתת לך תשובה. האם אתה יודע לתאר לי לפחות את אופי העבודה שאתה מעוניין בה? במה אתה טוב ובמה אתה לא טוב? אני חייבת יותר בשר בשאלה שלך כדי לקבל כיוון.
בברכה, שני
ש
שימי
מנהל עסקים וספורט וינגייט
היי ראיתי שיש מסלול משולב שוינגייט שזה כולל מנהל עסקים ועם הסמכות במגוון תחומי הבריאות והספורט,שמעת על זה ותוכלי לתת לי חוות דעת האם זה שווה לעשות את המסלול הזה?
ש
שני יונגר
מנהל עסקים וספורט
שלום שימי,
אני לא יכולה כמנהלת פורום להביע שעה על מסלול לימודים מסוים. הרעיון כשלעצמו למי שעוסק בתחום ואוהב את תחום הבריאות והספורט נשמע לי כמו רעיון טוב מאוד לתואר ראשון מעניין ומועיל. אך אני נאלצת לומר לך לגשת למוסד הלימודים ולשוחח עם הסטודנטים במקום כדי לעשות את ההחלטה הזו.