אני בוגרת תואר ראשון במדעי החברה באוניברסיטת בר אילן. סיימתי לימודי תעודה באוניברסיטה הפתוחה בנושאים : הנחיית קבוצות. ניהול משאבי אנוש . אימון אישי . וסיימתי למודי " ייעוץ ארגוני " הכשרת יועצים באוניברסיטת חיפה לימודי חוץ. תכנית ההכשרה הייתה שנתיים " ייעוץ ארגוני לבעלי תואר שני " נתקבלתי לתכנית למרות, שאין לי תואר שני , נתקבלתי בגלל ההכשרות שהזכרתי לעיל.
השאלה שלי , האם אני יכולה ללמוד לתואר שני בייעוץ ארגוני במכללה האקדמית ביפו ולהכיר בחלק מהקורסים שעברתי בתוכנית ההכשרה כולל הפרקטיקום שעשיתי במסגרת ההכשרה ?
אני תושבת יפו והיה לי קשה במשך שנתיים לנסוע לחיפה ללימודים אחרי עבודה ולחזור בלילה. נכון, שהצלחתי לשלב בין העבודה ללימודים, עשיתי פרקטיקום וקיבלתי הכשרה בהתאם אך, היה קשה לנסוע לחיפה.
אני מעוניינת ללמוד לתואר שני במכללה האקדמית ביפו שנמצאת בקרבת מקום מגוריי. אשמח לקבל תשובה חיובית ולא אצטרך לנסוע לחיפה.
בכבוד רב,
פרידה קהוג'י
ש
שני יונגר
לברר בשני המסלולים במקביל
שלום פרידה,
קשה לי להאמין שתוכלי לקבל פטור מקורסים על סמך לימודי תעודה, זה מאוד לא מקובל, אך את תמיד יכולה לנסות ולבקש ולראות מה יגידו לך. בנוסף, מדבריך אני מבינה שבחיפה כן מוכנים להכיר בלימודים הקודמים שלך לתואר השני. אז אני חושבת שלמרות הכל הם צריכים להיות אופציה עבורך. בכל מקרה כרגע ההרשמה פעילה, אז בררי מה האפשרויות שלך בכל אחד ממוסדות הלימוד ובחרי התוכנית המתאימה לך ביותר.