האם יש חובה בידע מקדים במקצועות מדעיים בקבלה לסיעוד?
האם יש חובה בידע מקדים במקצועות מדעיים בקבלה לסיעוד?
אביה
1 תגובות
שלום, אני משתחררת ביולי 16 ורציתי לדעת מתי מתחילה ההרשמה לשנת הלימודים שתגיע אחרי השחרור שלי? בהדסה עין כרם. אני אוהבת רפואה, לעזור לאנשים להקשיב ולתרום לסביבה. בנוסף יש לי כמה שאלות, האם חובה ידע מקדים בכימיה/ביולוגיה/פיזיקה כרף להרשמה? מה העלויות ללימוד תואר זה? האם בהדסה יש מגורים לסטודנטים? ואם תוכל לתת לי עוד פרטים שעליי לדעת בתחילת הדרך ללימודי הסיעוד אני אשמח.. תודה מראש
ש
שני יונגר
מה נדרש ללימודי סיעוד
שלום אביה,
אני מניחה שאם את משתחררת ביולי 2016 יש לך שתי אפשרויות: הראשונה היא אם כבר יש לך את כל הנתונים הדרושים כדי להגיש מועמדות ללימודים שבהם את מעוניינת הירשמי עכשיו לאוקטובר 2016. ואם לא אז בינואר 2017 תוכלי להירשם ללימודים שיתחילו באוקטובר 2017. לגבי ידע מקדים בכימיה ביולוגיה וכו'. למרות שהוא יכול לעזור לך, הוא אינו חובה בתנאי הקבלה ללימודי סיעוד. לכן חשוב להצליח בלימודים ולהציג תעודת בגרות איכותית, אך אין חובה או הכרח שאלו יכללו בה. מבחינת העלויות העלות ללימודים לתואר ראשון בסיעוד היא בעלות אקדמית של 10500 ש"ח לשנת לימודים. משך הלימודים נע בין 3.5-4 שנות לימודים. פרטים נוספים על הלימודים והמסלולים בהם תוכלי למצוא בקישור בתחתית התשובה שלי. ואני כמובן פה לכל שאלה חשש פחד או תהייה בנושא.