אני מורה למדעים ומחנכת מזה 21 שנים בחטיבת הביניים. בעלת תואר ראשון b.s.c ותואר שני בביולוגיה. (הוראת מדעים). מטעם הטכניון. רוצה מאוד לשנות עיסוק. בת 44. חשבתי על הסבה מקצועית ביום החופשי שלי ובערבים. אולי בתחום ביוטכנוטלוגיה או מנהל מערכות בריאות. מה דעתך? איריס
ה
הדר גולדשמידט
הסבה מהוראת מדעים
איריס שלום, תחום הביוטכנולוגיה די קשה לחדירה, אני חוששת שהגיל יקבל פה מקום נכבד מידי.. מה גם שהלימודים תובעניים וממה שאני יודעת לא ניתן ללמוד אותם בטפטופ של יום בשבוע. מנהל מערכות בריאות נשמע לי יותר רלוונטי, זהו תחום רחב שתופס גם למרפאות ציבוריות, פרטיות הוליסטיות, רפואה משלימה וכו..
עד כאן לשאלתך, ברשותך אכניס עוד כמה תחומים כנקודות למחשבה: האם בדקת את תחום השילוח בעולם הביולוגי / רפואי? (לשם כך אין צורך בלימודים אקדמיים, מה שיש ברשותך בהחלט מספק להתחלה) האם שקלת תפקידי לוגיסטיקה ו/או תמיכה במוצרים ביולוגיים / רפואיים?
בברכה,
הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוון מקצועי 052-6969745
א
איריס
שאלה להדר
אבקש מעט פירוט לגבי שילוח בעולם הביולוגי ורפואי. ותפקידי לוגיסטיקה ותמיכה במוצרים ביולוגיים ורפואיים. כיצד אפשר לקבל מידע נוסף?
ה
הדר גולדשמידט
שילוח ולוגיסטיקה בתחום הרפואי
איריס שלום, שילוח מאגד בתוכו את תחום היבוא והיצוא, נסי לכוון לתחום הייצוא (הוא יותר איכותי ומשלם בהתאם..) בארץ יש לא מעט חברות בתחום הרפואי, אם בתרופות, ציוד רפואי, וחממות טכנולוגיות שעוסקות בתחום הביולוגי - רפואי ועוד.. איך לגשת אליהן, זו עבודה בפני עצמה, לחפש, ברשת, בחברות השמה ייעודיות, נטוורקינג. תחום הלוגיסטיקה לאותן החברות יכול לכלול תפקידי שירות מקצועי, אחראית תחום, אזור גאוגרפי, תאום, יש הרבה תתי תחומים פה, פשוט צריך לחפש.