לאיזה תכניות לימוד לתואר שני ניתן להתקבל עם ממוצע 83?
לאיזה תכניות לימוד לתואר שני ניתן להתקבל עם ממוצע 83?
רנא
3 תגובות
שלום , אני רנא, אני סיימתי תואר שני בשירותי אנוש ממוצע 83 , ומאוד מתלבטת מה ללמוד בתואר שני , רציתי לדעת בממוצע שלי לאיזה תוכניות לימוד אני יכולה להתקבל בתואר שני? ובאיזה אוניברסטאות ? או האם קיים תוכניות השלמה או הכנה כדי ללמוד תואר שני שבכלל לא בתחום שלי? תודה
ש
שני יונגר
כמעט הכל אפשרי, השאלה היא מה את רוצה?
שלום רנא,
כמעט לכל מסלול שתרצי תוכלי להתקבל עם ממוצע של 83 בתואר הראשון. אבל אני חושבת שההחלטה שלך לא יכולה לנבוע רק מהאפשרויות שלך להתקבל ללימודים, היא חייבת לנבוע ממה שאת רוצה ללמוד בהקשר תעסוקתי למשל, או כל מטרה אחרת לשמה את לומדת. לכן מה שאני אומרת זה כך, אני לא אכתוב לך כאן רשימה של תחומי לימוד אפשריים, ואני כן שולחת אותך לחשוב מה את רוצה לעשות הלאה, מה הכיוון והשאיפות שלך. ספרי לי ואז מנוכל לחשוב מהו המסלול המתאים כדי להגיע לשם.
בברכה, שני
ר
רנא יוסף
תואר שני
שלום שני , בהמשך לפנייתי אני מעוניינת ללמוד ניהול עסקים , אבל אחד מתנאי הקבלה הוא לעבור מבחן Gmat, ואני שונאת המתמטיקה והסטטיסטיקה ואני לא בטוחה שאני אעבור במבחן הזה ! ,, בגלל זה אני לא יודעת מה להחליט ומה ללמוד בתואר שני
ש
שני יונגר
תואר שני במנהל עסקים ללא GMAT
שלום רנא,
יש כמה מוסדות לימוד שאינם דורשים את הבחינה אחד מהם הוא האוניברסיטה הפתוחה, הקריה האקדמית אונו, בן גוריון ועוד. בסופו של דבר מה שהכי משפיע על חובת הGMAT הוא ממוצע הציונים שלך בתואר הראשון. כל ציון מעל 82 אמור לפטור אותך מGMAT במרבית מוסדות הלימוד.