מעוניין בייעוץ לימודי, כיום אני מורה ורוצה ללמוד משהו אני על סף יאוש בעבודה אך צריך להתפרנס...
ש
שני יונגר
כמה שאלות ובקשה אישית קטנה
שלום מאיר,
האם תוכל לספר לי במה אתה טוב, איפה אתה חזק יותר ואיזו מסגרת עבודה אתה מחפש? כלומר האם המטרה שלך היא השלמת השכנה מעבר להוראה או שאתה רוצה לעשות הסבה מלאה מההוראה לתחום עיסוק אחר וחדש? אני צריכה שתספר לי קצת על עצמך על מה שאתה עושה ועשית בעבר וכל הפרטים שבקשתי כאן למעלה כדי שאוכל להתחיל לחשוב יחד איתך על האפשרויות העומדות לפניך. בקשה קטנה שלי, אל תתייאש! אנחנו נחשוב על משהו ביחד שגם תיהנה ממנו וגם תשתכר ממנו בצורה יפה.
בברכה, שני
א
אירנה
הסבה מלימודי הוראה
שלום, יש לי תואר ממכללת אורנים בהוראת אומנות , קשה מאוד למצוא במקצוע הזה עבודה. אני החלפתי מורה בחופשת לידה 3 חודשים אבל זה לא נתן לי יותר מדי ניסיון וגם הבנתי שאני לא יכולה להיתמודד עם בעיות משמעת. אני כבר הרבה זמן חושבת על הסבה אבל לא יודעת לאיזה תחום. הדבר הראשון שאני רוצה שזה יהיה תחום שניתן יהיה למצוא בו עבודה יותר בקלות מחכה לתשובה, אירנה
ש
שני יונגר
לכי לקבל עזרה והכוונה מקצועית
שלום אירנה,
אנשים במצבך חייבים ללכת לייעוץ מקצועי שייתן לך כיוון ויעזור לך למקד מטרות. אני לא חושבת שממקום של יאוש ואכזבה אפשר להגיע להחלטות טובות ובריאות. לכי לייעוץ קריירה, אימון, אבחון ביומטרי או כל מה שעובד לך כדי להבין מה את רוצה באמת לפני שאת מחליטה החלטה מתוך המקום הנמוך של הקושי שאת חווה כרגע.