אנגלית לתואר ראשון - אוניברסיטת תל אביב או סמינר הקיבוצים?
אנגלית לתואר ראשון - אוניברסיטת תל אביב או סמינר הקיבוצים?
roi
1 תגובות
אני מתעניין בלימודי אנגלית לתואר ראשון, ואני מתלבט בין המסלול של ת"א לסמינר הקיבוצים. ניסיתי למצוא מידע באינטרנט על ההבדלים ביניהם (חוץ מעניין תעודת ההוראה שפחות מעניין אותי) אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית מה הלימודים כוללים באוניברסיטה תל אביב. לפי מה שכן מצאתי זה נטו קורסים של ספרות ותרבות בלי בלשנות או מיומנות שפה ודברים בסגנון. אשמח אם מישהו יוכל יותר לכוון אותי מה הלימודים כוללים ובמידה ואני יכול להתקבל לשני המוסדות מה מומלץ יותר...תודה.
ש
שני יונגר
לימודי אנגלית לתואר ראשון מה יותר רלוונטי לך
שלום רוי,
ראשית, לימודי אנגלית המשולבים בתעודת הוראה בסמינר הקיבוצים הם למעשה לימודים המשלבים לימודי השפה האנגלית עם לימודי חינוך והוראה. ואם אתה לא רוצה להיות מורה לאנגלית, אני חוששת שהמסלול הזה לא יתאים לך. לימודים לתואר ראשון המשלבים לימודי תעודה הוראה עוסקים בחינוך והוראה כבר מהשנה הראשונה ללימודים. אם זה לא מעניין אותך, אל תלמד את זה. בתל אביב הלימודים נקראת ספרות אנגלית ולימודים אמריקניים. לומדים אנגלית לומדים על התפתחות השפה האנגלית וכן על מחזאים, סופרים ומשוררים מפורסמים. כמו כן לומדים על תרבויות שונות של דוברי השפה האנגלית והיחסים ביניהם. אין זה אומר שתואר אחד טוב מהשני או מוסד לימודים אחד טוב מהשני, חשוב לי שלא ישתמע כך מדברי. פשוט התוכן של התואר יותר מדויק לצרכים שלך.