היי שמי נוי, אני חיילת משוחררת בעלת בגרות מלאה בערך ממוצע 80, 3 יחידות מתמטיקה בציון סופי 100, 3 יחידות אנגלית (לא טובה כל כך באנגלית) ו5 יחידות ספרות בממוצע 90. לא יודעת לאיזה כיוון של תואר ללכת באזור הדרום (באר שבעית) תודה לעוזרים
ש
שני יונגר
שאלות להכוונה לעסוקתית
שלום נוי,
אם נשים בצד את המקצועות בהם הצלחת יותר או פחות בבית הספר ובהנחה שהקושי שלך בלימודים לא נבע מלקויות למידה. האם תדעי לספר לי מה היית רוצה לעשות עכשיו? כלומר במה היית רוצה לעסוק, אם לא היו לך שום מגבלות בתנאי הקבלה? במידה ולא אשמח לשמוע איך את מדמיינת את העבודה שלך עם או בלי אנשים, במשרד בחוץ בשטח וכו'. שאלה חשובה נוספת, ההתנסויות בצבא עוזרות לנו פעמים רבות להבים איפה החוזקות שלנו האם משהו משם היית רוצה לקחת לאזרחות לעבודה העתידית שלך? אשמח לשמוע כדי שנוכל לחשוב יחד מה הכי נכון לך לעשות הלאה.
בברכה, שני
נ
נוי קראדי
היי שני
האמת אני חזקה במתמטיקה למרות שיש לי 3 יחידות. אני רוצה כמובן לעבוד במשרד תמיד חלמתי להיות רואת חשבון אבל תנאי הקבלה גבוהים מידי אני חושבת. ובצבא הייתי אחראית כח אדם בבית ספר לקצינים. תודה רבה על ההתייעצות
ש
שני יונגר
הגשימי את עצמך
שלום נוי,
שום דבר אינו בלתי אפשרי. הכל תלוי בך. אם את חולמת כל השנים הללו להיות רו"ח לכי ותהיי רו"ח הכי טוב שיש. יש אפשרויות לעקוף את כל אלו. תמיד תוכלי להקריב שנה לטובת מכינה או לבחור ללמוד במסלול של האוניברסיטה הפתוחה. שיש לה בשנים האחרונות גם מסלולי בוקר שמסיימים בהם את הלימודים יחסית מהר והם מרגישים דומים הרבה יותר לתארים "סגורים" של מוסדות לימוד אחרים לטובת מי שמעוניין בהם. אז מה אם לא השגת הישגים הכי גבוהים בתיכון, זה לא אומר כלום, את אישה חכמה ואינטליגנטית, בכל מילה ומילה שאת כותבת לי פה אני מרגישה את זה. הכאב הכי גדול שלי הוא לפגוש את מי שהתפשרו בגיל צעיר ורוצים לשנות בגיל מאוחר מבוגר יותר ואז באמת זה קשה הרבה יותר. התשובה כבר אצלך, עכשיו רק נותר לבחור את הדרך. לכי והגשימי את עצמך.