אני בת 46 ומעוניינת ללמוד תרפיה באומנות או שילוב אומנויות האם אני צריכה בגרות או פסיכומטרי? וכמה שנים עליי ללמוד? אני טובה בציור ובתאטרון ואוהבת יצירה ומאמינה מאוד בחינוך. אני עובדת כ 10 שנים בגני ילדים. האם משתלם לי בכלל לעבור כזה מסלול ארוך? אודה לכם אם תבררו זאת מול אחת המכללות באזור השפלה. תודה עינת.
ש
שני יונגר
אפשרויות ללימודי תרפיה באומנויות
שלום עינת,
קיימים מסלולים ארוכים באמת של תואר ראשון בחינוך או פסיכולוגיה שלאחריו תוכלי ללמוד לתואר שני בתרפיה באומנויות. כדי לעבוד בתחום במסגרת משרד החינוך תהיי חייבת להיות בעלת תואר שני. אך אם את עובדת במסגרת לא פורמלית תוכלי ללמוד את התחום דרך מכללות לרפואה משלימה ואז הקורסים קצרים יותר וממוקדים יותר. אם את רוצה הכוונה למכללה מתאימה הקרובה למקום מגוריך, אני ממליצה מאוד לפנות לאנשי השירות של האתר שיוכלו לעזור לך בבדיקות הללו בצורה מקיפה ומסודרת, כדי שתדעי מהן כל האופציות העומדות לפניך.
הפניה למכללות לרפואה משלימה במרכז
טוב.. אין לי ברירה ללכת ללמוד אומנויות היכן שהצעת לי, רק כדי להגשים את החלום. הפני אליי בבקשה מכללות לרפואה משלימה שמלמדות תרפיה או שילוב אומנויות. תודה לך. עינת
ש
שני יונגר
יצירת קשר עם המכללה
שלום עינת,
אנא שלחי את הפרטים שלך באמצעות הקישור המצורף בתחתית התשובה שלי. אנשי השירות של אתר "לימודים בישראל" ידאגו לקשר אותך עם גורם מתאים במכללה.