אחרי תואר במנהל עסקים להמשיך ללימודי תעודה או תואר שני?
אחרי תואר במנהל עסקים להמשיך ללימודי תעודה או תואר שני?
נופר
2 תגובות
היי, סיימתי תואר במנהל עסקים בהתמחות מימון ובנקאות..אחרי שנה שחוויתי את השוק המאוד "מפרגן" הבנתי שהרבה אין לי מה לעשות עם זה. אני רוצה להתמקצע! אשמח להמלצות, חוו"ד כל דבר שיכול לעזור. תודה רבה :)
ש
שני יונגר
לימודי מקצוע אחרי תואר ראשון כללי
שלום נופר,
אני מבינה אותך ובהחלט מסכימה איתך. לרוב מי שמתייעץ איתי האם לבחור במסלול לתואר ראשון במנהל עסקים מקבל תשובה מאוד ברורה ממני. רק אם תרצה לעסוק באחד מהבאים אז כן: בנקאות, שוק ההון, ביטוח, משאבי אנוש וכ"א והדרכות. במידה והתשובה היא כן, אז תמיד אני אומרת שכדי להצליח למצוא עבודה חייבים לצבור ניסיון עוד כסטודנטים אחרת קשה מאוד מאוד לפרוץ את הדרך לקריירה. לצערי זה מצב השוק כיום וזה עצוב אך נכון. יחד עם זאת, יש מה לעשות אפשר ללמוד קורסים מקצועיים בתחום שמעניין אותך וליהנות מהיותך אקדמאית. חבל שלא ציינת כאן מה מעניין אותך לעשות כי לימודי מנהל עסקים אינם מעידים על כיוון ברור בגלל היותם כלליים מאוד. אם את רוצה ללכת למסלול שבו גם תוכלי בטווח הבינוני להשתכר יפה אז תחום הביטוחים הוא תחום נהדר להתמקד בו ולהתמקצע בו. התואר שלך מושלם ללימודי ביטוח והקורסים לא ארוכים מידיי. ונכון להיום עדיין יש ביקוש מספיק גדול בזכותו אפשר למצוא עבודה גם ללא ניסיון. אשמח אם תשתפי אותי במה שמעניין אותך לעשות. כדי שנראה איך אפשר להשיג את המטרה הזו.
בברכה, שני
נ
נופר
תודה רבה על המענה
היי שני! תודה על המענה! לגבי תחום..מעניינים אותי מגוון תחומים...אני יכולה למקד שתחום של מספרים זה משהו שמאוד מעניין אותי. למעשה, התעניינתי בייעוץ השקעות אך תקופת התמחות כזו ארוכה, אינה מתאימה כרגע. מבחינת תחום הביטוחים, למה הכוונה? סוכן ביטוח עצמו לא צריך להיות עצמאי ? אשמח לדעת עוד על התחום. בנוסף, חשבתי לעשות הסבת מקצוע להוראה-למקצוע המתמטיקה. חשוב לי שלימודיי הבאים יהיו באמת שווים משהו ולכן חשוב לי להתמקצע בתחום מסוים וטרם קיבלתי החלטה על מה...:/