שלום, אני בעלת BE.d בחינוך מסמינר הקיבוצים ו MA בתרפיה באומנויות ( תנועה) מאוניברסיטת חיפה. ללא תזה! אני מעוניינת לעשות דוקטורט בתחום המשלב בין תנועה, זקנה, דמנציה קוגניציה. מחפשת מסגרת לביצוע המחקר. אני נתקלת בקשים בגלל שלא כתבתי תזה. למשל מנחה מסויים הביע עיניין בהנחיה שלי אך הוא מלמד בחוג ללא תואר שני כך שאני לא יכולה להשלים במסגרת החוג ולכן לא מתאפשר לערוך את המחקר שם. לאן כדי לפנות? ולאיזה מסלולים? תודה רבה
ש
שני יונגר
לפנות למזכירות החוג באוניברסיטה
שלום שירי,
אלו לא קשיים, אלא שלב הכרחי שלא סיימת בדרך ללימודי תואר שלישי ודוקטורט. ולכן עליך להשלים את החלק הזה כדי להיות זכאית להגיש מועמדות לתואר שלישי ולמחקר בכלל. מה שאני מציעה שתעשי הוא שתפני את השאלה שלך למזכירות החוג באוניברסיטת חיפה. בררי מולם מה עושה סטודנט שמעוניין להמשיך וללמוד גם לתזה כדי להגיע לתואר שלישי. הם יכולים להפנות אותך למנחים פוטנציאליים אפשריים שתוכלי לברר מולם אם הנושא שלך מעניין אותם להנחיה. בתקווה שלא עבר זמן רב מאז סיימת את התואר וכי הציונים שלך בו היו גבוהים אני מקווה שתצליחי למצוא מנחה. נסי לברר אם תוכלי לפנות גם לחוג לעבודה סוציאלית או לסיעוד בניסיון למציאת מנחה מתאים לנושא שלך.