אני בעל עסק מצליח. בן 35 נשוי ואב לבן והשני בדרך. רציתי ללמוד לתואר ראשון. כהתחלה ללא מטרה לעבוד ותואר. רק לרכישת ידע ותואר. מה ההמלצה לאיזה תואר . ועדיף משהו קל בהתחלה שלא יפריע לעבודה
ש
שני יונגר
לימודי תואר ראשון כהעשרה או מעבר לכך
שלום אבראהים,
יש תארים שאני לא בטוחה עד כמה התוכן שלהם קל או קשה אך הם דורשים פחות ימי לימוד במהלך השבוע מה שלא יחייב אותך להיות סטודנט ב100% מהבקרים שלך. מכללות רבות מציעות מסלולי לימוד של 3 ימי לימודים בשבוע כמעט בכל מסלול הלימוד וכן יש לך אפשרות ללמוד באוניברסיטה הפתוחה או באחת מהשלוחות שלה בארץ שם אתה יכול לבחור את מינון הקורסים הנלמדים. אם רק היית אומר לי במה אתה יותר טוב או לאיזה תחומי עניין אתה יותר מתחבר היה לי הרבה יותר קל לתת תשובה. לרוב למי שאינו בטוח מה הוא רוצה ללמוד אך עדיין רוצה ללמוד במסלול שלמרות כלליותו נותן כלים פרקטיים ובו אפשר לבחור במסלולים קשים יותר או פחות, אני ממליצה על לימודי תואר ראשון בניהול/מנהל עסקים. הוא לא נחשב לתואר קשה מצד אחד (למי שיש קצת יכולות חשיבה ראלית) ומצד שני הוא נותן גם כלים פרקטיים ומאפשר בחירת התמקדות בתחומי עניין מסוימים. כמובן אשמח לשמוע על תחומי עניין פרטיים שלך כדי שאוכל לכוון אותך לתארים מתאימים.