מה ללמוד - תחום המשלב את תחום היצירתיות וחשיבה מתמטית
מה ללמוד - תחום המשלב את תחום היצירתיות וחשיבה מתמטית
שוקה
1 תגובות
שלום שני' אני בת 22 ומאוד מתלבטת מה ללמוד סיימתי תיכון עם 5 יח מתמטיקה בציון 90 ופיזיקה 5 יח בציון 92 השתחררי בדרגת סגן ביחידה קרבית טכנולוגית . מאוד אוהבת להופיע ולשיר. וכן חשיבה מתמטית. יש לך רעיון בשבילי?
שוקה
ש
שני יונגר
אני בעד לימודי הנדסה
שלום שוקה,
אם את לא בוחרת בקריירת שירה, אז את נשמעת לי כמו מועמדת מתאימה ללימודי הנדסה. לשיר תוכלי כתחביב גם במהלך הלימודים וגם לאחר מכן במקביל לעבודה. תמיד טוב שיש תחביב המעשיר את הנפש במקביל לעבודה שיכולה לאורך הזמן להיות שוחקת. ללא ספק הרקע הצבאי והלימודים שלך מהתיכון מכוונים אותך למקומות הללו. קחי בחשבון מה ניתן לעשות בסופו של דבר כמהנדסת בכל תחום ותחשבי איפה היית רוצה לראות את עצמך בעתיד. אם את רוצה להמציא דברים, לנהל פרויקטים גדולים או עבודה משרדית קטנה. ההבנה איזה אופי עבודה מתאים לך תעזור לך בעתיד לבחור את מסלול הלימודים בהווה. צירפתי לך מאמר כללי על לימודי הנדסה. ממנו תוכלי להגיע להסבר קצר וממוקד על כל לימודי ההנדסאות הקיימים באוניברסיטאות והמכללות בארץ. והכי חשוב כמובן כשיהיו לך שאלות על המקצועות עצמם התלבטויות או כל תהיי אחרת, אשמח אם תכתבי לי ואנסה לתת עצה טובה ולעזור בקבלת ההחלטות.