כרגע סיימתי י"ב אני מעוניין ללמוד מקצוע אך לא יודע מה. אשמח לקבל עזרה. אני מעוניין בלימודי מקצוע.
ש
שני יונגר
מה אתה אוהב לעשות?
שלום בלאי,
אם אתה מעוניין בלימודי מקצוע ולא לימודים אקדמיים קיימות לפני כמה אפשרויות (בהנחה שיש לך תעודת בגרות מלאה). 1. לימודי הנדסאים- לימודים בני שנתיים וחצי המכשירים לעבודה ממש לימודים לתעודה מקצועית שכמעט בכל התחומים בהם מאפשרים עבודה טובה ואף שכר טוב בעתיד. השאלה היא האם אתה מתעניין במקצועות הלימוד הללו או לא. 2. לימודי טכנאים- לימודים קצרים יותר מלימודי ההנדסאים- בין שנה לשנה וחצי לימודים המאפשרים עבודה בתחום מקצוע מסוים שיכול פעמים רבות להיות דומה לזה שאפשרי להנדסאי, אך הסמכויות בעבודה קטנות יותר כי היקף ההכשרה קצר יותר. 3. לימודי תעודת למשל בתחום הכספים 4. לימודי תעודה בתחומי העיצוב למיניהם 5. לימודי תעודה בתחום האינטרנט על סוגיו השונים מכיוון שלא ציינת מה אתה רוצה ללמוד או לפחות מה מעניין אותך או לא מעניין אותך קשה לי לתת לך תשובה פחות כללית מזו. אשמח אם תכתוב לי את הדברים הבאים: 1. האם יש לך תעודת בגרות מלאה? 2. מקצועות שמעניינים אותך או אתה חושב שאתה יכול להיות טוב בהם. 3. מה אתה לא אוהב או לא רוצה לעשות 4. מהי מסגרת העבודה שבה אתה נהנה לעבוד (עבודה משרדית, עבודת שטח וכו') כך אוכל לתת לך תשובות קצת יותר מפורטות.