שלום. רציתי לדעת מה הציון שצריך בקורס האחרון באנגלית (רמת פטור- מתקדמים ב/2) בתואר הראשון, כדי להיות פטורים מאנגלית בתואר השני. כרגע הציון שלי בקורס הפטור הוא 87 ויש לי אפשרות לשפר, אך זה סיכון. אשמח לקבל תשובה:)
ש
שני יונגר
ציון לפטור מאנגלית בתואר השני
שלום סתיו,
למיטב ידיעתי כל ציון עובר הוא ציון טוב לתואר השני. יש תארים שניים בהם בכל מקרה מתקיימת בחינת כניסה באנגלית לסיווג רמת האנגלית, אז יש להצליח בה. הבחינה בחלק מהמקרים כן תלויה בציון שלך באנגלית בתואר הראשון, אך בכל מקרה הדרישה היא לציון 85 ומעלה, כך שלך אין בעיה. אם בכל מקרה תידרש לבחינת סיווג באנגלית לקראת התואר השני, אז קח בחשבון כי היא עוסקת בידע שלך באותו זמן נתון בשפה. נכון להיום, עם ציון כמו 87 אין צורך בבחינה חוזרת.
בברכה, שני
ס
סתיו
תודה שני
עזרת לי מאוד!! איזה כיף לדעת שסיימתי עם אנגלית לתואר ראשון!! אחלה אתר! תמיד מקבלים תשובות מהירות וענייניות, תודה☺
ש
שני יונגר
תמיד שמחה לעזור
שלום סתיו,
תמיד שמחה לעזור. אשמח לעמוד לשירותך בעתיד באמצעות פורום זה.
בברכה, שני
א
אוריה
פטור באנגלית לתואר שני במקצועות רפואיים
האם אכן רק פטור מהקורס האחרון באנגלית (מתקדמים ב' ) מספיק או שיש צורך במעל לציון מסוים בקורס כדי להתקבל לתואר שני במקצועות מדעי החיים\ רפואה ארבע שנתי? אשמח למענה.
מ
מנהל הפורום
רמת פטור באנגלית וקבלה לתואר שני
שלום אוריה,
מכיוון שלא ציינת היכן תכננת ללמוד, לא אוכל לומר בוודאות איזה ציון מקנה פטור, כי כל מוסד אקדמי עשוי לבחון את הנתונים הללו באופן שונה כחלק מתנאי הקבלה. למיטב ידיעתי, במרבית המקרים מספיקה רמת פטור באנגלית, אולם עלייך לוודא זאת מול מוסד הלימודים.
פטור באנגלית לתואר שני במקצועות רפואיים
שלום, תודה על המענה.
המוסדות שאני מתכוונת זה אוניברסיטת תל אביב\אריאל\בר אילן. מבירור באתרי אינטרנט שלהם כתוב שצריך פטור. אך במהלך התואר הראשון המחלקה לאנגלית טענה שכן צריך ציון מסוים בקרוס האחרון של אנגלית, לכן אני שואלת.
אשמח למענה. אוריה.
מ
מנהל הפורום
עמידה בדרישות באנגלית לתואר השני
שלום אוריה,
אני ממליצה לך לפנות ישירות אל המוסדות שציינת כדי לקבל את המידע העדכני ביותר בנושא, ולברר מולם אם את עומדת בדרישות הקבלה.
בברכה, אנאבל - אתר לימודים בישראל.
י
יובל לנדסמן
שאלה נוספת
היי אם קבלתי פחות מ85 במתקדמים ב יש לי סיכוי להתקבל לתואר שני בפסיכולוגיה באוניברסיטה או מכללה? רוצה לדעת לפני מועד ב
מ
מנהל הפורום
מעבר קורס אנגלית ברמת מתקדמים ב
שלום יובל,
למיטב ידיעתי יש צורך בציון עובר בקורס "מתקדמים ב'" כחלק מתנאי הקבלה לתואר השני בפסיכולוגיה, אולם תנאי הקבלה והדרישות למעבר מוצלח של הקורס משתנות ממוסד למוסד, ולכן אני ממליצה לך ליצור קשר עם המוסדות האקדמיים שבהם אתה מעוניין ללמוד לתואר השני, ולברר מולם מה הם תנאי הקבלה לתואר. כמו כן, אתה מוזמן למלא את פרטייך בקישור שצירפתי בתחתית תשובתי, ונציג מטעמנו ייצור עמך קשר ויסייע לך בנושא.