האם כדאי לעשות מבחן אמיר"ם כדי להגיע לרמת פטור באנגלית?
האם כדאי לעשות מבחן אמיר"ם כדי להגיע לרמת פטור באנגלית?
מור
2 תגובות
עקב הציון בפסיכומטרי שלי הבנתי שאני נחשבת ברמת האנגלית מתקדמים א'. אני מתחילה ללמוד מדעי המחשב באקדמית ת"א יפו. השאלה שלי היא כמה שעות של לימודי אנגלית תוך כדי התואר יהיו לי? מדובר בשעות נוספות מרובות? האם שווה לעשות מבחן אמיר"ם ולנסות להוציא פטור או לעלות רמה? או שמספר השעות של הקורס במילא לא רב.? תודה!
ש
שני יונגר
מתקדמים א' ו-ב דורשים לא מעט זמן והשקעה
שלום מור,
לימודי אנגלית שהם חלק מלימודי החובה מצריכים במהלך כל סמסטר כ-4 שעות לימוד קבועות בנוכחות חובה. במקרה שלך את עתידה ללמוד לשני הקורסים מתקדמים א+ב ולכן בכל סמסטר תצטרכי ללמוד כ-4 שעות שבועיות. אם תוכלי כדאי מאוד שתעשי את אחד מהקורסים הללו במהלך סמסטר הקיץ ותקלי על עצמך בשנה הבאה, כי לימודי האנגלית מאוד מכבידים על הסטודנטים הלומדים אותם ובמסלול הלימודים שלך גם כך יהיה לך עומס. לפיכך, אם את חושבת שאם תעברי מבחן אמי"ר או אמירם ובעזרתם תוציאי פטור או לפחות ציון גבוה יותר, אז בהחלט כדאי.
קורס מתקדמים א' באנגלית באוניברסיטת תל אביב
שלום מור,
באוניברסיטת תל אביב תלמידים שזקוקים להשלמה של מתקדמים א' באנגלית יצטרכו לשלב 4 שעות שבועיות, פעמיים בשבוע בנוסף ללימודים במסלול בו הם לומדים. תוכלי למצוא את כל הפרטים לכך באת האוניברסיטה. לגבי מבחן אמירם, במידה ואת חושבת שתוכלי להוציא פטור באנגלית אין שום סיבה לא לנסות, המבחן קצר יחסית ולא יכול לפגוע בך או להוריד אותך רמה במידה ולא תצליחי בו.