שלום, נניח שיש לי ציון פסיכומטרי גבוה, אך עדיין תעודת הבגרות שלי אינה שלמה. יכול להיות שיתנו לי להירשם נוכח הציון הפסיכומטרי הגבוה ואם אוכיח שתעודת הבגרות שלי תבוא על שלמותה כבר חודשים ספורים לפני פתיחת שנת הלימודים?
ש
שני יונגר
אפשרי- גש למדור הרישום במוסד הלימודים
שלום סלומון,
אם אתה אמור להשלים את כל הבגרויות טרם תחילת הלימודים ותוכל להוכיח כי נבחנת בבחינות הבגרות החסרות תוכל להירשם על תנאי שתעביר ציונים מספקים בבגרויות החסרות. אם ציון הפסיכומטרי שלך גבוה דיו כדי שתוכל להתקבל על סמך הציון בו ועל סמך תעודת בגרות מלאה ללא קשר לממוצע הציונים בה זה אפילו עוד יותר טוב. אך הרשמה מסוג זה אתה חייב לעשות במדור הרישום של מוסד הלימודים עצמו ולא הרשמה מקוונת או טלפונית. פשוט גש לשם עם כל המסמכים שאתה יכול להציג נכון להיום והירשם על תנאי. קח בחשבון כי לא לכל תוכנית ניתן להירשם על תנאי כי חלקן נוטות להתמלא מאוד מהר ולכן אתה עלול להיתקל בסירוב. אך הדרך לדעת בוודאות היא פשוט להגיע למדור הרישום.
בברכה, שני
ס
סלומון
המשך לפנייה הקודמת
שלום,
אני אהיה זכאי לתעודת בגרות רק ביולי 2016 והנפקת תעודת הבגרות לוקחת כמה חודשים ממה שהבנת. אגב, את הפסיכומטרי אעשה בספטמבר 2015 (נצא מנקודת הנחה שהוא מעל 700 או מעל 750).
מתי תפחת שנת הלימודים האקדמית הקרובה ביחס לנתונים אלה ומה הוא הסיכוי שלי להירשם לתואר ראשון *על תנאי* בטכניון?