מחפש לדעת מה מתאים לי רוצה מקצוע מבטיח ,אך לא רוצה להירקב במשרד הייתי רוצה לדעת איזה מקצועות מתניידים בהם ולדעת האם הם מתאימים לי
ש
שני יונגר
עבודות שהן לא משרדיות
שלום יוסי,
יש הרבה מקצועות שאינם מצריכים רק עבודות משרדיות למשל: ייעוץ פנסיוני, מכירות מכל הסוגים ללקוחות עסקיים בעיקר, הנדסת מכונות, הנדסת תעשייה וניהול, הנדסת בניין ובעצם כמעט כל ההנדסאות הקיימות מצריכות עבודת שטח בנוסף לעבודה המשרדית. כל תחומי התרפיה והטיפול למיניהם אינם עבודות משרדיות. יש עוד המון המון, עכשיו החלט מה מעניין אותך ואוכל לתת לך תשובה ממוקדת יותר לבקשה שלך. אשמח אם תחזור עם עוד פרטים על מה שאתה כן רוצה לעשות וללמוד.
בברכה, שני
י
יוסי
לימודי תואר ראשון
הי שני , קודם כל תודה .... בקשר לייעוץ פנסיוני, דווקא הציעו לי מינהל עסקים עם התמחות ביעוץ פנסיוני על זה כתבת שזה מכירות ללקוחות עסקיים ? איזה מבחן אפשר להמליץ לי לעשות כדי לדעת מה מתאים לי ובמה אני ימצא את עצמי הכי טוב , חושש לאבד זמן בדבר שבסוף לא התחבר אליו בתודה מראש
נ
נועה סטרוז
ממליצה לפנות קודם לייעוץ
שלום יוסי,
כשכתבה על תחום המכירות שני לא שייכה אותו לייעוץ פנסיוני או להנדסת מכונות אלא למקצוע בפני עצמו - ישנם מקצועות ותחומים רבים בהם תידרש להיות איש מכירות שנמצא מרבית היום מחוץ למשרד ומתעסק בעיקר עם לקוחות עסקיים. לגבי המבחן שביקשת לגביו המלצה - אני אישית חושבת שעדיף לך לפני הכל לפנות לייעוץ באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך בתחתית ההודעה ודרכם להבין לאיזה תחום אתה מתאים ואיזה מקצועות מתאימים לאופי שלך ולתחומי העניין שלך.
בקשר לייעוץ
ממש תודה נועה , השארתי פרטים מקווה שיפנו אותי למבחן מועיל בתודה מראש לא צירפת לי קישור אלא ראיתי "יצירת קשר" תחת תגובתך אז שם השארתי פרטים תודה לכולםם :)
י
יוסי
עבודות שהן לא משרדיות
היי שני ונועה ,יש תואר בשיווק ומכירות, לוגיסטיקה ומנהל ? זה הדברים שאני טוב בהם ארגון שיווק ומכירה יש לכם מה לייעץ לי ? תודה, אלופות !
נ
נועה סטרוז
עבודות לא משרדיות
שלום יוסי,
יש כמה אפשרויות בפנייך: 1. קורס ניהול שיווק ומכירות במכללה למנהל - קורס הכולל 190 שעות לימוד שבסיומו יכולים הבוגרים להשתלב בעבודות שונות כמנהלי שיווק ומכירות, מנהלי מותג או מוצר, מנהלי פרסום, בצוותי פרסום שונים ועוד.
2. תואר ראשון בניהול ושיווק - מסלול לתואר ראשון המציע לימודים של שלוש שנים הכוללים שיווק בערוצי המדיה החדשים, היבטים פסיכולוגיים במיתוג, שיווק במזרח הרחוק ועוד. בין מוסדות הלימוד המציעים את המסלול תוכל למצוא את המרכז הבין תחומי, המרכז האקדמי למשפט ועסקים, מכללת רחובות ומכללת רמת גן.
למיטב ידיעתי לא קיים תואר בלוגיסטיקה ומנהל.
במידה ואתה מתעניין באחד מהמסלולים שציינתי בפנייך אשמח לענות על שאלות נוספות ומאוד מומלץ לפנות במקביל גם למוסדות הלימוד עצמם.