שלום מאז ומתמיד אהבתי אומנות וליצור עם הידיים, אני מציירת מהילדות ומאוד אוהבת את זה. הבנתי שאין לי הרבה מה לעשות עם זה ולכן פניתי לתחום יותר פרקטי ועשיתי תואר בעיצוב פנים, כרגע אני עובדת בתור מעצבת הדמיות ומשתעממת למוות, אצלי גם כשמשהו לא טוב או לא מספק אותי ישר משפיע עליי פיזית ואני נהיית עייפה ומנומנמת ולא מצליחה לקום בבוקר, כי בשביל מה בעצם. אני לא יודעת מה לעשות ולאן להמשיך היות ועיצוב פנים על רוב גווניו משעמם אותי, הום סטיילינג אולי קצת יותר מתאים לי. אני צריכה משהו לנפש, שאני ארגיש אני תורמת , שארגיש שאני עושה ומאתגרת את עצמי. מאוד מעניין אותי לנתח אנשים, יש לי גם איזשהי פנטזיה לעבוד עם בע"ח. אשמח לייעוץ, די מבולבלת
ש
שני יונגר
אפשר גם וגם לימודי טיפול באומנויות או באמצעות בעלי חיים
שלום לירי,
אולי תשקלי ללמוד את השילוב בין האומנות לטיפול. אמנם התואר הראשון שלך אינו מתאים במלואו, אך אינו שולל זאת ממך. עם ההשלמות המתאימות של לימודי הפסיכולוגיה הנדרשים לצורך לימודי טיפול באומנויות תוכלי לעשות הסבה. ההכשרה בלימודים תאפשר לך גם לעבוד עם אנשים בתחום טיפולי מצד אחד וגם לעשות שימוש באומנות שלך מצד שני. את כמובן גם יכולה ללמוד במקביל או בכל זמן שתחברי לימודי טיפול באמצעות בעלי חיים אשר תנאי הקבלה ללימודים הללו הם תואר ראשון אקדמי ומעבר של ראיון קבלה להתאמה. שני המסלולים יכולים להיות משלימים זה לזה ואינם סותרים זה את זה ואלי כך תוכלי לקבל גם את העניין והעיסוק בידיעה שאת קמה בבוקר ועושה עבודה משמעותית שנוגעת בחייהם של אחרים.
תודה רבה אתם זריזים:)
אני אומרת שזה בדיוק מה שחשבתי:) חשבתי על התחומים האלה, וזה באמת שילוב של כמה דברים שמעניינים אותי. השיקולים הם, שטיפול זה להיות אחראי לחייו של אדם, שאני רגישה ומפחדת לקחת ללב מדי, והמחירים של הלימודים האלה.. האם את מכירה איזשהם לימודים תעודה בתחום הזה? כך אם זה קצר ופחות כסף אוכל לפחות לא לבזבז את זמני ולדעת אם התחום מתאים לי
נ
נועה סטרוז
טיפול באומנות ובאמצעות בעלי חיים
שלום לירי,
חשוב לי לציין לפני הכל שקורס/לימודי תעודה בד"כ לא זולים יותר - לרוב אין שום קשר בין משך הלימודים לעלות שלהם. היות ואת לא מגיעה מתחום החינוך או הטיפול יהיה לך מאוד קשה למצוא לימודי תעודה בתחום ולכן אני ממליצה לך, כמו ששני ציינה, לפנות קודם ללימודי השלמה או להגיע לייעוץ באחד ממוסדות הלימוד המציעים את המסלול כך שתוכלי להבין מראש האם זה התחום בו את מעוניינת לעסוק בעתיד.