היי שמי דור השתחררתי לפני שישה חודשים ואני מחפש כיוון להתחלת לימודים. אין לי ממש מושג מה אני רוצה ללמוד אבל אני כן יודע כמה דברים על עצמי: -בבית הספר התחברתי יותר למקצועות הוורבלים(אני גם בנאדם שאוהב לדבר ולצחוק) היסטוריה תנך אזרחות ספרות וכו'.אלו גם המקצועות שהצלחתי בהם יותר -המקצועות שלא אהבתי הם כל המדעים המדויקים כמו מתמטיקה פיזיקה וכו' (למרות שהגברתי מדעי המחשב ופיזיקה) -מעוניין בעבודה עם גיוון שכוללת מיצוי היכולות שלי (הבעה יצירתיות אנרגיות טובות) ורמת הכנסה מכובדת. -פחות מעוניין בעבודות פיזיות ומדעים מדויקים. -בעוד 10 שנים ארצה להיות עם קריירה מסודרת,בית(כן בטח חח) ומשפחה.
אשמח לקבל איזשהו כיוון כללי או משהו להתחיל ממנו. תודה דור
נ
נועה סטרוז
בחירת מסלול לימודים
שלום דור,
בחירת מסלול לימודים מתאים לפעמים קשה יותר ממסלול הלימודים עצמו (כשסוף סוף בוחרים אותו). היות ואתה כבר יודע בגדול לאיזה עולם אתה מתחבר יותר הטיפ הכי טוב שאני יכולה לתת לך הוא להגיע לכמה שיותר ימים פתוחים, לחשוב טוב במה אתה מעוניין לעסוק בעתיד, אם מדובר בחינוך/ייעוץ/ניהול/ועוד. בכל אוניברסיטה ומכללה מתקיימים בחודשים האחרונים ימים פתוחים שנועדו במיוחד עבור אלו שמעוניינים להכיר בצורה טובה ועמוקה יותר את המחלקות השונות ולהבין לאיזה מסלול יוכלו להתקבל ואיזה מסלול הוא המתאים ביותר עבורם.
לפרטים נוספים וייעוץ נוסף תוכל לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך כלינק בתחתית ההודעה.