סיכויי קבלה - כמה נקודות מתחת לתנאי הסף בפסיכומטרי
סיכויי קבלה - כמה נקודות מתחת לתנאי הסף בפסיכומטרי
איציק
3 תגובות
חסרות לי 2 נקודות בפסיכומטרי כדי להתקבל ללימודים שאני רוצה , יש משהו שאפשר לעשות ? מישהו מכיר מקרים דומים ?
נ
נועה סטרוז
חסר לי המון מידע בשביל לענות לך
שלום איציק,
היות ולא ציינת איפה ומה אתה מעוניין ללמוד מעוד קשה לענות על השאלה שלך בצורה מדויקת ולכן אציין שבמרבית מוסדות הלימוד קיימות ועדת חריגים בתחומים ובמסלולים שונים. כמו כן במידה ולא נרשמו מספיק תלמידים למסלול לעיתים יורידו מוסדות הלימוד את תנאי הקבלה מהרף שפרסמו לפני תחילת ההרשמה. למידע נוסף תוכל לכתוב לי כאן או לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך בתחתית ההודעה.
סיכויי קבלה
זה מדעי הקוגניציה באוניברסיטה העברית, לפי מה שהבנתי נתוני הקבלה לא אמורים לרדת
ש
שני יונגר
לפנות לייעוץ של האוניברסיטה
שלום איציק,
באוניברסיטה קיימים שלושה סטטוסים למועמדים ללימודים: מתחת לסף קבלה, מעל סף קבלה בהמתנה, וקבלה ללימודים. אם הציונים שלך הם מתחת לסף הקבלה, סיכוייך להתקבל למסלול הם נמוכים, במיוחד למסלול הספציפי הזה בעברית שזוהי תוכנית יוקרתית של האוניברסיטה. מה שאני מציעה שתנסה לעשות, כדי לקבל תשובות ולהיות בטוח איפה אתה עומד זו פנייה לייעוץ שמציעה האוניברסיטה. לכל אוניברסיטה יש במדור הרישום אגף של ייעוץ, דבר איתם. יש מוסדות לימוד שאפילו דורשים על כך תשלום סמלי, אבל בעיני לשם הוודאות שווה לך לפנות ולקבל תשובה מגורם אקדמי רשמי.