שלום, אני מעוניינת ללמוד לתואר ראשון בתוכנית של מסלול רב תחומי המיועדת לאנשים עובדים. מכיוון שאני הנדסאית(+ דיפלומה) ורציתי לשאול האם ניתן יהיה להתחשב בלימודים הקודמים גם בתוכנית זו שבעצם די מובנית? איך עובד בפועל? יוותרו לי על קורסים מסויימים? מהמידע שכתוב באתר לא בטוח שמאשרים נקודות אם לא רלוונטי לתוכנית הלימודים. אני למדתי הנדסאית מחשבים ולכן לא בטוחה במה לבחור כיוון שאני יודעת שיש תוכנית מיוחדת להשלמת תואר להנדסאים אבל מדובר בלימודים אחה"צ ואני מעדיפה את שעות הלימוד של התוכנית השניה. אודה לתשובתכם בנושא. תודה, דניאלה.
ש
שני יונגר
מידע חסר למתן תשובה
שלום דניאלה,
פירטת את שאלתך בצורה כל כך טובה כדי שאוכל לתת לך תשובה מלאה, אך ללא שם מוסד הלימודים מיועד אין ביכולתי לומר לך למה לצפות. בהחלט יש תוכניות מיוחדות להנדסאים, אך אנא כתבי לי היכן בדיוק תרצי ללמוד ומהם שמות שתי התוכניות ביניהן את מתלבטת כדי שאוכל להשיב לך.
תודה, שני
ד
דניאלה
תואר ראשון בתוכנית של מסלול רב תחומי
תודה רבה !! מדובר באוניברסיטת חיפה. תוכנית אשכול לאנשים עובדים ותוכנית שנקראת השלמה לתואר ראשון להנדסאים.
נ
נועה סטרוז
תואר ראשון במסלול הרב תחומי
שלום דניאלה,
מערך אשכול של אוניברסיטת חיפה מיועד לסטודנטים במדעי הרוח ולכן קשה לי להאמין שיחשיבו מספר רב של נקודות זכות מהלימודים הקודמים שלך אם בכלל היות והתחומים אפילו לא קרובים אחד לשני בקורסי בסיס. התוכנית השניה שציינת - תוכנית לימודי השלמה לתואר להנדסאים בו מכירים בתואר הנדסאי כשווה ל-30 נקודות זכות ולכן על המועמדים להשלים רק 90 נקודות נוספות. אם את מחפשת מסלול שבו יהיה לך קצת יותר קל, שבו יתחשבו בעבודה הקשה שלך ובכל הקורסים שלמדת במסלול הלימודים המסלול הזה מתאים עבורך יותר אך אם את מעוניינת להחליף מסלול לימודים יכול להיות ששווה לך לשוב ולקחת בחשבון גם את המסלול הראשון.
למידע נוסף תוכלי לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך בתחתית ההודעה.