היי, עשיתי כהמלצתך ורשמתי מה תחומי העניין שלי, במה אני חלשה וחזקה, ומה אופי העבודה שאני מחפשת. מתעניינת בכתיבה, אומנות, פוליטיקה. בעלת כושר ביטוי ויצירתיות .שואפת לעבודה דינאמית מאתגרת וגמישה. אני עדיין מתלבטת אם תחום ההוראה מתאים לי.
אשמח לעזרתך והכוונתך.
ש
שני יונגר
תחומים שיכולים להיות אופציה טובה
שלום בת-אל,
ללא ספק הצלחת ליצור הגדרה יפה ליכולות לעומת תחומי העניין שלך. בעיני התשובה תמיד נמצאת אצל כל מי שמתעניין בלימודים. כמובן שיש לך עוד עבודה שמחייבת שתלמדי את התחומים המתאימים לך ולכישורים שלך, אך את בהחלט בכיוון הנכון. תחום ההוראה הוא תחום מאוד רחב. הוא מאפשר המון המון אופקים שונים. יחד עם זאת, תחומי העניין שלך נשמעים מתאימים גם ללימודי תקשורת ופרסום, שכדאי לשקול גם אותם. במיוחד כי את אדם יצירתי ובעלת כושר ביטוי אלו יכולים להיות תחומים נהדרים עבורך. מתחום ההוראה, תוכלי להגיע לתחומים הללו גם כן, אך כרגע נדמה לי שאולי זה צריך להיות תחום הלימודים השני ולא הראשון שתבחרי בו. למה אני מתכוונת. אני מתכוונת לכך שלימודי הוראה ניתן ללמוד לאחר כל תואר ראשון אקדמי. ולכן כדאי שתתחילי באחד מהמסלולים האחרים שציינתי פה ותיקחי לעצמך את האופציה ללמוד הוראה לאחר סיום התואר הראשון. אפשרות נוספת היא שתבדקי את עניין לימודי החינוך הבלתי פורמלי. כדאי שתקראי קצת על כל תחום ותראי אם הוא מעניין אותך. חשוב שתנסי להבין מה המשמעות של העבודה כל תחום ותחום כדי שתהיי מוכוונת מטרה בלימודים שלך ולאחריהם. אשמח לשמוע ממך שוב בהמשך ההתלבטויות.