אילו תחומי לימודים משלבים הומני יחד עם ריאלי? אני אוהבת עבודה עם אנשים אך יותר טובה בתחום הלימודים הריאלי.
a
anna
לכי על הנדסה "רכה"
הייתי ממליצה לך ללכת על כל העבודות שמשלבות הנדסה והרבה פעילות דינמית של שטח ויצירתיות. כגון: הנדסה אזרחית וסביבתית, הנדסת טכנולוגיות סביבתיות (כל מה שקשור בסביבה מאוד מבוקש עכשיו וחוזים שזה רק ילך ויתחזק) אני ממליצה לך על מסלולים שאני מכירה שיש אצלנו במכללת עזריאלי בירושלים. אני אגב לומדת שם הנדסת תעשייה וניהול שבעיניי היא גם הנדסה "רכה" שיכולה מאוד להתאים לך כי משלבת הרבה עבודה עם אנשים.
נ
נועה סטרוז
לימודים - שילוב בין תחומים שונים
שלום שלי,
אני לא יודעת בדיוק איזה תחומים מעניינים אותך ולכן לא אוכל להמליץ על מסלול ספציפי אך אני ממליצה לך לחשוב על תואר ראשון דו חוגי - משמעות הדבר שתוכלי לשלב חוג הומני עם חוג ריאלי בלימודיה תואר הראשון. תוכלי למשל לשלב בין פילוסופיה וכלכלה או כל תחום אחר. האפשרות ללמוד תואר ראשון דו חוגי קיימת במרבית מוסדות הלימוד בארץ אם לא בכולם ולכן אני ממליצה לך לחשוב על תחומים בהם תרצי לעסוק בעתיד ולברר בהמשך הדרך על מוסדות הלימוד המתאימים. כמו כן תוכלי לפנות ליועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך להכוונה נוספת.