שלום! אני עומד להתחיל ללמוד ריפוי בעיסוק לתואר ראשון בקרוב. מעוניין לשאול שתי שאלות: 1. האם בתחום ריפוי בעיסוק (בעיקר לילדים/התפתחות הילד) לא קשה למצוא משרה מלאה? אני מתכוון... מאחר וספציפית אני גבר, זה מאוד חשוב לי לדעת את הפרט הזה. 2. ראיתי שכתבתם באתר זה ששכר מרפאים בעיסוק (בתחום הילד) נע בין 4.9 - 10 אלף ש"ח לחודש ב-5 השנים הראשונות, ו-13-14 אלף ש"ח ב-5- 10 שנות ניסיון. רציתי לדעת עד כמה פרטים אלו מעודכנים ואמינים. תודה רבה ושנה טובה!
נ
נועה סטרוז
לימודי ריפוי בעיסוק
שלום שלומי,
בוגרי לימודי ריפוי בעיסוק יכולים להשתלב בעבודות שונות בסיום הלימודים לאו דווקא במשרה חלקית. אני אישית מכירה כמה וכמה גברים שעוסקים בתחום והצליחו למצוא עבודה במשרה מלאה - תחום הריפוי בעיסוק אינו תחום לנשים בלבד ישנן יותר נשים שלומדות את המקצוע אך מקומות העבודה לא מעדיפים נשים על גברים.
למיטב ידיעתי הפרטים על השכר מעודכנים לשנים האחרונות אך כמובן שהסכומים יכולים להשתנות כתלות במקום העבודה בו תשתלב, ישנם מקומות שבהם המשכורת גבוה יותר ומקומות שבהם המשכורת נמוכה יותר.
צירפתי עבורך טופס יצירת קשר עם היועצים שלנו במידה ויהיו לך שאלות נוספות וכמובן שתוכל לכתוב לנו גם דרך הפורום.