שלום לכולם, ברצוני להמשיך את לימודי לתואר שלישי בלשון עברית או בספרות עברית, ולכן אני רוצה מאוד לקבל ייעוץ לימודי בנושא ובעיקר על סיכויי הקבלה ועל ההשלמות שלי לתואר השני. אני בעלת תואר ראשון בגאוגרפיה ולשון עברית ומוסמכת בגאוגרפיה כחוג ראשי ובספרות עברית השוואתית כחוג משני. בכבוד רב, ורוד
נ
נועה סטרוז
תואר שלישי בלשון עברית או ספרות עברית
שלום רב,
לפני שתמשיכי לתואר שלישי במקצועות הללו עלייך להתחיל תואר שני בתחום בכדי שתוכלי להתקבל למסלולים הללו.
1. לשון עברית - מתקיימים לימודי תואר שני ושלישי באוניברסיטת בן גוריון, האוניברסיטה העברית, אוניברסיטת חיפה ואוניברסיטת תל אביב. בוגרי תואר ראשון לא בלשון עברית או רק חלקי יצטרכו להשלים קורסים מסויימים בהתאם לדרישות של כל מוסד לימודים ולכן אני ממליצה לך לפנות ישירות לכמה ממוסדות הלימוד בכדיל קבל מידע נוסף על תהליך ההרשמה והקבלה ללימודים.
2. לימודי ספרות עברית - כמו בלימודי לשון עברית לתואר שני ושלישי גם כאן הדרישה היא לתואר ראשון בתחום או להשלמות לפי דרישות כל מוסד לימודים. מוסדות הלימוד המציעים תוכנית לתואר שני ושלישי בספרות עברית הינם: האוניברסיטה העברית, הטכניון, אוניברסיטת תל אביב, אוניברסיטת בן גוריון ועוד.
צירפתי עבורך טופס ליצירת קשר עם היועצים שלנו כדי שתוכלי לפנות אליהם לגבי שאלות נוספות.
לימודי השלמה לתואר שלישי
שלום לכולם, תודה רבה על התגובה והרצון לעזור אך אני רוצה לברר עוד פעם בקשר להתקבלות להמשך לימודי לתואר שלישי הרי אני מוסמכת מטעם האוניברסיטה ומוכנה לעשות כל ההשלמות הדרושות ממני אך לא להתחיל מחדש ללמוד לתואר שני כי אני בוגרת לשון עברית ומוסמכת בספרות כחוג משני לכן בבקשה תפנו אותי לאנשים הקשורים בלימודי המשך... אני אשמח לקבל כל ייעוץ... ורוד
נ
נועה סטרוז
לימודי השלמה לתואר שלישי
שלום ורד,
החוקים היבשים מציגים מצב בו עלייך להתחיל מחדש תואר שני אך היות ויש לך ניסיון אקדמי בתחום אני ממליצה לך לפנות למוסדות הלימוד עצמם בכדי לברר לגבי ועדת חרידים או תנאי קבלה יחודיים עבור מועמדים עם העבר האקדמי שבידייך.