שלום לכולם. אז ממה שבדקתי עד עכשיו הבנתי שהכי נכון זה מכללת עמק יזרעאל ללימודי מכינה 30+ ואחר כך תואר במכללת עמק יזרעאל. אני גר במרכז הארץ והמכללה בצפון (שעה וחצי נסיעה). חשבתי להתחיל במכינה (שעות ערב) לראות איך אני עובר את התקופה ואז לחשוב על מעבר לתקופת התואר . רציתי לשאול כמה שאלות ואשמח לדעת מכאלו שעשו את זה או למדו או גרו באזור: יש את האוניברסיטה הפתוחה במרכז - מה ההבדלים בין הפתוחה למכללת עמק יזרעאל? האם אפשרי מניסיון של אחרים מבחינת עבודה לימודים ומגורים במרכז לתקופת המכינה כרגע? המקום שאני רוצה ללמוד בסוף יש שתיים ולכל אחד תנאי קבלה שזה סוג של תואר ואם חסרים שעות אז צריך להשלים בין 4-5 קורסים בהיקף של 30-60 שעות לקורס. כמו שאמרתי הזמן חשוב לי וגם לא כל תואר מעניין אותי. אשמח לשמוע מה דעתכם, תודה רבה
נ
נועה סטרוז
מגורים ולימודים בערים שונות
שלום שגיא,
מהנסיון שלי קשה מאוד לשלב לימודים עם עבודה וחיים כשאר לא גרים בקרבת אזור הלימודים, הנסיעות יגזלו זמן יקר מאוד מהיום שלך וידרשו ממך אנרגיות שלאחר מכן לא יהיו לך בכדי להשקיעם בדברים אחרים (משפחה, חברים, בני זוג ועוד). ממליצה מאוד ללמוד ולגור בקרבה יחסית אחד לשני. במידה ותרצה להמשיך ולהתייעץ על כך אני ממליצה לך ליצור קשר עם יועצי הלימודים שלנו באמצעות הטופס המקוון שצירפתי עבורך.