בימים אלו אני אני מנסה לחשוב מה מתאים לי ללמוד בלמודים אקדמיים, אני יכולה להעיד על עצמי שאני אוהבת לעבוד עם אנשים, לעבוד עם אנשים אינטליגנטים, יש לי אוזן קשבת לאנשים, אוהבת לעזור, רצוי עבודה נעימה לא עם אנשים חולים או משהו עצוב איתם, אוהבת מאוד ניקיון וסדר, חשבתי לכיוון עיצוב פנים כי זה עושה לאנשים יופי, סדר והרגשה נעימה. אבל אני לא 'סגורה' על זה, אני רוצה לשלב עבודה עם לימודים. אודה אם תציעו אפשרויות שיתאימו לי. בתודה ובברכה, אסתר.כ
נ
נועה סטרוז
מה ללמוד?
שלום אסתר,
אפתח ואומר שבמצב בו את נמצאת נמצאים צעירים רבים לפני תחילת הלימודים, קשה מאוד להחליט מה ללמוד אך ברגע שמוצאים את הדבר הנכון הכל עובר מאוד מהר.
לימודי עיצוב פנים כוללים בתוכם עיצוב ריהוט, עיצוב חללים ועוד. מעצבי פנים עובדים יד ביד עם אדריכלים ולכן יחסי אנוש טובים חייבים להיות חלק מתכונות האופי שלהם כיוון שהאחד לא יכול להשלים את עבודתו בצורה הטובה ביותר בלי השני.
ישנם כמה מוסדות שמציעים לימודי עיצוב פנים ברחבי הארץ, ביניהם: המכללה למנהל, שנקר, מכללת ביטוי ועוד. אני ממליצה לך לפנות לכמה מבתי הספר והמוסדות בכדי להבין את צורת הלימוד והתכנים וכמובן את עלויות ומשך הלימודים. כמו כן אני ממליצה לך לפנות ליועצים שלנו באמצעות הטופס שצירפתי לך בכדי להמשיך ולהתייעץ איתם לגבי תחומי לימוד נוספים שיוכלו להתאים לך וכדי לקבל הכוונה נכונה לתחום שבו תרגישי הכי טוב ונוח.